Kızlar merhabalar,
İki gün önce hafif ağrı ve kahverengi kıvamlı bir kanama sebebiyle acile gitmiştim. Baya düşük yapıyorum diye ağlaya ağlaya gittim hatta. Ama çok şükür olsun bebeğin kalp atışını duyduk, her şey yolundaydı hatta hematom falan bile yoktu ama doktor önlem amaçlı kalçadan Progestan iğnesi yaptı rapor yazdır ful istirahat önerdi ve evde de vajinal Progestan fitil ile devam etmemi söyledi.Tekrar kanama olursa iğnelere devam ederiz dedi.
Şimdi eve geçtim 2gündür vajinal Progestanı kullanıyorum, gelen o kahverengi akıntı kıvamsız halde sanki ilacın da etkisiyle bayağı sıvılaşmış sulu bir kıvamda gelmeye devam ediyor ara ara. Yani içerideki eski kalıntıları tamamen tahliye ediyor gibi hissediyorum.
Ağrım falan yok çok şükür, gayet iyiyim ama bu sulu kahverengi akıntıyı tekrar kanama sayıp iğneye dönmeli miyim, yoksa vajinal ilacın o bölgeyi temizleme/tahliye etme şekli normal bir süreç mi? Benzer bir şey yaşayan var mı?
- Haftada da coook açık kahverengi mukuslu akıntım olmuştu Progestan zaten ağızdan kullanıyordum kesilmişti. Ama şimdi tekrar etti.
Ya özetle 8. 9. Haftalarında böyle şeyler yaşayan var mı? Ben çok korkuyorum.