sinemts sultanasb benim de 8+2 ☺️ sadece çok yorgunum sürekli uzanmak istiyorum. kasık ağrım çok az oluyor arada
beyazmucize sultanasb Ayy benimde canımm full fasst food istiyor evet devamlı ev yemekleri yesemde arada bir yiyormusunuz bu haftalarda
sultanasb balmumu2 benim de aynı yaa arada kasık ağrısı. O ağrı gelince bi mutlu olmuyor değilim😅 hiç belirti olmayınca insan şüphe ediyor
sultanasb Bende de halsizlik oluyor. Biraz iş yapayım hemen uzanasım geliyor. Bir de bacağıma ara ara kramp giriyor. Sizlerde de oluyor mu
gzmctnn Benimde hiçbir belirtim yok sanki 8+4 göğüs hassasiyetim vardı o da bugün daha az gibi insan kaygılanıyor
sultanasb gzmctnn evet göğüs hassasiyeti bende de var. Ama ilk zamanlardaki gibi değil evet. Sıradaki doktor randevunuz ne zaman 🥰
sultanasb birmercimekmeselesi ben de 7+0 da gitmiştim kalp sesini duymak için. Sonrasında 11. Hafta gibi giderim muhtemelen
sultanasb birmercimekmeselesi ense kalınlığı ve burun kemiği normalse aslında ikili test yaptırmama gibi bi düşüncem var. Test sonucu ile kafa karışıklığı yaratmak istemiyorum 🥲