Ozlmulpk Kızlar kına gecesinde bordo abiye giymekte sıkıntı var mı bazıları gelinle aynı olursunuz falan diyord
harika3838 Ozlmulpk merhaba abiye giyeceğinize göre muhtemelen yakın olduğunuz birisi. İçinize sinmiyorsa mesaj atıp sorabilirsiniz. Bi arkadaşım bana sormuştu ben rahatsız olmamıştım aksine beni düşünüp sorduğu için mutlu olmuştum☺️
smkrky Ozlmulpk Gelin bordo giyecekse abartılı bir abiyeyse bence hoş değil ama yakınınızsa sorabilirsiniz ona göre giyersiniz
ecemk94 Ozlmulpk kınamda bordo giydim. Görümcem kırmızı giydi. Sormuştu öncesinde. Ben sorun etmedim. Sormanızda fayda var
fikretbaciniz Ozlmulpk benim Eltim benim söz hariç diğer tüm özel günümde nişan kına düğün hepsini aynı renk giydi 😀😀
Ozlmulpk fikretbaciniz ya düğünde beyaz hep sorun edilmiştir de kınada bence sorun edilmiyor çoğu kişi giyiniyor diye biliyorum da yinede ben bir sorayım 😂
Babyy_Mom Ozlmulpk Geline saygıdan kınada kırmızı/bordo, düğünde beyaz giymekten kaçınılmalı ama şu an kınalıklar farklı renklerde olabiliyor. Geline kıyafet rengini sorup gönül rızasını alabilirsiniz.
fikretbaciniz Ozlmulpk benim Eltim beyaz giymişti bildiğin o ara çok gözüme gelmedi ama resimlere bakınca hep ben ne giymişsem o rengi giymiş komik gelmişti bana😀