zeynepsudekaradeniz Gebelikte saçını kestiren var mı bazı böyle hurafeler söylüyor saç kesilmez diye siz ne düşünüyorsunuz
Gayei zeynepsudekaradeniz bende bu soruyu burda sordum benimde aklım karışıyordu inandığımdan değil ama konu bebeğim olunca ya olursa diyordum sonra kestirdim gitti Allah’ın emri Allah ne derse odur ya olacağı varsa her şey bahane oluyor
Luise zeynepsudekaradeniz ay bana da dediler hamileyken kestirme bebeğin ömrü kısa olur falan filan ne alakaysa anlamadım bomboş hurafeler 😂
zeynepsudekaradeniz Gayei bende çok istiyorum kestirmek ama böyle içimde hep bir kuşku var ben hiç inanmam böyle şeylere ama ne bileyim hamile olunca insan takılıyor galiba
gamzeakarsu17 zeynepsudekaradeniz çok saçma değil mi o zaman tırnaklarımızı da kesmeyelim oda bebeğin ömründen götürürse napıcaz
Luise zeynepsudekaradeniz harbiden yok yere strese sokuyolar keşke sussalar boş boş konuşmak yerine 🫠
ctnrcyd Oğluma hamileyken bana da söylediler ben gittim kestirdim valla kafamdaki saçla karnımdaki bebeğin ne alakası var
aslinezir Upuzun saçlarımı kısacık kestirdim çok da rahat ettim böyle hurafelere inanmayın kendinizi mutlu edin bebeğinize sizin mutluluğunuz şifa verir 💕💕💕
aslinezir zeynepsudekaradeniz eğer ki ferahlayacaksan tazeleneceksen hiç durma kestir Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz :)
BaLporSuqu Bence tamamen hurafe 2. Gebeliğimdede kestirdim bunda da kestiricem saçlarım belimde bakamıyorum şuan dogurunca hiç düşünemiyorum
behiyearslan zeynepsudekaradeniz ay evet ya 34 hafta olduk saçlarım sıkmaya başladı yenilik istıyorum kesdırmek ☺️