yildizbebe Kızlar merhaba bugün öğlen yatıyordum kalktığımda lavaboya gittim kilodumda kurumuş kahverengi kan gördüm sildiğimde de açık kırmızı kan gördüm apar topar acile gittik bebeğin kalp atışını dinledik kan aldılar kan sonuçlarım temiz çıktı (bu sırada lavaboya gittiğimde yine kan gördüm ) ped takıp beklememi söyledi doktor bekleyip gösterdim kan yoktu eve gitmemi bebek büyük ve tutunmuş olduğu için progestan yazmak istemediğini söyledi bu durumla karşılan var mı kalp atışı duyduğum için içime su serpildi ama ilk defa bu şekilde olduğu için de çok korktum eve geldiğimde baktım böyle adet bitimi gibi idi rengi..
1_minik yildizbebe bence uzan dinlen kendini yorma stres olma…bişey olmaz inşallah hem bak doktorun da bakmış…devam eder ağrın vs olursa da mutlaka yine gidersin… düşünme çok geçmiş olsun
Pasa2026 yildizbebe kaç haftalıksınız acaba kanama benim öyle başlayıp sonra arttı kontrollerinizi sıklaştırın yinede ben doktor ihmalini düşünüyorum benim kanamamın artmasında gerekli zamanda tedavi vermediği için
vanilyalibuse yildizbebe dün de aynı soruyu sormuştunuz, aslında farklı bir doktora daha gidip içinizi rahatlatabilirsiniz, genelde kanama durumlarında progestanı mutlaka veriyorlar, doktorun vermemesi garip olmuş
temmuzonbir yildizbebe başka bir doktora gidin, bebek büyüdü diye vermiyorum gibi bir açıklama yok, doğurana kadar kullananlar var neredeyse, normal poliklinikten randevu alıp gidin imkan varsa bir özele gidin
Pasa2026 yildizbebe bende şu an 16 haftayım sizin bebek daha büyük olduğu için inşallah bir sıkıntı olmaz da ben erken haftalardan bu zamana kadar yaşadım
Pasa2026 vanilyalibuse bende ilk kanamada progestan kapsülle başladım arttı sonra yetmedi şu an çok büyük bi kanama alanım var ama bebek 16 hafta olduğu için bundan sonraki kanamalar belki daha az olur ben erken dönemde yaşamıştım @vanilyalibuse tek doktorla sınırlı kalmayın derim
vanilyalibuse Pasa2026 ben de belirli aralıklarla 4 kez kanama yaşadım, kanama ve lekelenme olmamasına rağmen tedbir amaçlı progestana devam ediyorum
Pasa2026 vanilyalibuse benim ilk kanamalarım azdı en son gittiğimde düşük riskim çok artmıştı birden nasıl oldu hiç anlayamadım progestan kullanmama rağmen İğne oluyorum şu an tabi herkesin farklıdır vücut seyri ama doktor progestanı bence ekleyebilirmiş bebek büyüsede kanama alanları risk oluyor 1.5 aydır yatıyorum
vanilyalibuse Pasa2026 aynen öyle her kanama bir düşük tehdidi zaten… Rabbim evlatlarımızı sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Pasa2026 vanilyalibuse amin canım kimseyi kayıpla sınamasın Allahım insan ister istemez korkuyor dua edelim🙏🏻
vanilyalibuse Pasa2026 amin inşaallah, benim ne yaşadığımı bir ben, bir de Allah bilir diyorum zaten, o korkuyu yaşamayan kimse anlamaz, bebeklerimizi sağ salim, sağlıkla alalım kucağımıza
Pasa2026 vanilyalibuse benzer hikayeler yaşıyoruz malesef bende öyleyim Lavaboya gitmekten bile korkar oldum elden hiçbir şey gelmiyor iğneden kalçalarımda yer kalmadı ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum İnşallah bebeklerimiz bizi bırakmaz. Allah yardımcımız olsun🙏🏻
vanilyalibuse Pasa2026 amiinn inşaallah 🙏🏻 elhamdülillah bebeklerimiz büyüdü Allah’a ne kadar şükretsek az ama insan yine de korkuyor
niinil1 yildizbebe keşke bir kere iğne yapsaydı yani o zaman hiç bir risk kalmazdı. Benim 11 de oldu ayakkabı giyerken çok zorlamıştım kendimi ve hemen kanamam geldi ama devam etti. İğne oldum 3 gün ve 10 gün yattım sadece annemde. Senin bu siddette değilmiş ama asla ağır iş yapma her fırsatta ayaklarını uzat dinlen. İnternette yatmakla ilgisi yok falan yazar belki sakın uyma dinlen ilişki asla yaşama
_mom24 Altta yatan neden yoksa bebiş ve rahim doğru orantıyla buyuduğunden(biri büyürken diğeri de büyüyor) kapilleri yani kılcalları bazen ufak çaplı yırtıp ya da genişletip kanama yapabiliyor
prolet yildizbebe gecmis olsun. Ayni durumu yasadim birkac saat once. Doktorumu aradim. L Progrstan ictim. Yatmadan ve sabah 1’er tane daha ic ve yanima gel dedi. Zaman gecmiyor gibi hissediyorum 😔