doganursezmag Dün nişanım geldi. Bugün nst’de sancılar düzensiz ama 20 dakika da 3 kez 140’lara çıkıp indi. Alttan muayene edildim. Başı yerleşmemiş. Açılma yok denildi. Doğum belirtilerim başlarsa tekrar gelmemi söylediler. Sizce ne kadar sürede açılma olur? Doğum başlar?
Selvis doganursezmag benim nişanım iki gün boyunca geldi canım. 2 günden sonra sancıları düzene girdi suyum patladı açılma ilerledi doğumum oldu 11 gün önce
doganursezmag Selvis nişan bende sadece 3 damla şeklinde geldi zaten herkeste farklı olabilirmiş. Sadece dün geldi. Sancın nişan gelmeden önce ne sıklıktaydı?
Selvis Eminesuat onu ben de bilmiyordum 😄😄 benim şu şekilde oldu. Nomad akıntının içimde sanki kalemle çizmiş gibi damar damar çizgi çizgi kırmızılık lar vardı iplikler gibi düşün. Kan yani. Peçeteye silince geliyordu akıntıyla birlikte. Bu nişan denen şey rahmin önünü enfeksiyonlara karşı kapatan bi mukus. O gelince kısa sürede doğum gerçekleşiyor önü açılmış oluyor. Kiminin tek seferde yoğun geliyormuş benim iki gün azar azar geldi ardından sancılar ve doğum çok şükür ki
Selvis doganursezmag nişandan önce ce nişan gelince sürekli bi bel ağrısı vardı iş yaparsın da hep ağrır yaa bel ve pelviks kemik ağrılarım vardı . Sonra kesik kesik düzene girdi
NekwaSultan doganursezmag canim ilk doğum 24 saati bulabiliyor. 2 doğum da da önce nisanım geldi 10 saati buldu sancim gelmesi. Suyun gelmediği ve kanaman artmadığı sürece sakince bekle.😉
Mhtpsrkn doganursezmag kasık ağrım bel ağrım var sürekli karın ağrım var var yine ama henüz nişan su gelmedi