gencannee_ Bu sıcakların ortasında nezle olmayı başardım dün köyde sünnet düğününe gittik öksürmemle kusmam bir oldu sonra eve gelene kadar fış fış burnumu çektim hala çok kötüyüm hiç bir şeyimde yoktu birden oldu acile gitmeli miyim yoksa geçer mi
vanilyalibuse gencannee_ Allah acil şifalar versin 🤍 ne olur ne olmaz git bence kuzum, ben de 2 gündür hapşırıp duruyorum, sıcak havalar bizi mahvetti…
lokismommy gencannee_ aşkım saman nezlesi derler patos atma harman zamanı bende hep olurum ama biraz ağır geçiririm burnuna deniz suyu alıp sıkabilirsin onun haricinde bişey yapmıyorlar bide kolların vs ağrıyabilir parol içer dinlenirsin vücudunun halsiz düşmemesi lazım benim de kollarım ağrımaya burnum acımaya başladı inşallah olmam geçmiş olsun🌸
gencannee_ vanilyalibuse ben evdeyken turp gibiyim bacım ne zaman köye gitsem bir şey geliyor başıma 🤣
minigim038 gencannee_ serum veriyorlar ama geçmiyor ya benden kızıma bulaşıyor o toparlıyor iyileşiyor benden geri ona bulaşıyor
fikretbaciniz gencannee_ kız hamilesin bu kadar çok düğüne gitme mikrop dolaşıyor yavaş yavaş havalar soğumaya başlayacak otur evinde dilinlen Parol iç geçmezse acile git
fikretbaciniz gencannee_ sen hamilesin canım eşin gitsin ayıp olmaz ben geldiğimden beri ya hamileyim ya doğum yapmış oluyorum kimsenin düğününe de gitmedim eşim gidiyor yeyer
fikretbaciniz gencannee_ insanların ne dediğini çokta takma onlar kendini önemsemiyor diye sende çnemsemiycen mi saçma boşver