alev38 Kızlar 13 haftalık hamileyim dün sup boarda bindim 2 saate yakın kürek çektim normalde aktif zaten spor yaparım ama hamile kaldıktan sonra ara verdim haliyle hamlamışım belim sırtım ağrıyordu dün 3 kere falan ayakta durmaya çalışırken düştüm ilkinde su yuttum falan panikle üstüne çıkmaya çalışırken karnıma bastırmışım farkında olmadan farkedince hemen bıraktım zaten ama canım acımadı en son düşerken de çarptım sağ tarafımı ama mideme yakın kısmı boşluğu vurdum yani karnıma gelmedi neyse dönünce belim ağrıyordu bide yorulmuştum yattım hemen geçti ağrı zaten gece işte uyuyucağıö sırada karnıma böyle gaz sancısı gibi ağrı geldi sol tarafa yatıp bacaklarımı kendime çekince rahatladım bide afedersiniz gaz çıkarınca da rahatladım bende o yüzden sıkıntı yoktur diye düşündüm neyse sabah kalktım ağrı geçmişti kahvaltı yapınca yine geldi ağrı tuvalete falan çıktım geçti sonra tekrar ağrıdı ama şiddetli bir ağrı değil kas ağrısı gibi böyle ama tabiki strese sokuyo ben zaten panik biriyim eşim yok yanımda Babamların yanına tatil için gelmiştim babamda rahat biri biraz hastanede uzak mesafede zaten gitsem mi gitmesem mi çok emin olamıyorum da eşimde yarını bekle geçmezse git dedi kendi kendine evham yaptın belki diyo oda olabilir dinlenince unutunca sanki geçiyor ama aklıma gelince o ağrı var ama asla şiddetli değil kanama vs hiç Bir şey yok ne yapmalıyım ya zaten çok pişman oldum bir daha asla böyle bir şey yapmam da bir akıl verin bana
pamuksekeer alev38 kanama yoksa dinlenince geçen bir ağrıysa bekleyin derim çok aklınıza takıldıysa tabi doktorun görmesinde fayda var ama bence hamilelik boyunca sporunuza biraz ara verseniz iyi olur riskli bir spor çünkü onun yerine daha sakin sporlara yönelebilirsiniz geçmiş olsun çok
allyslife alev38 dinlenince geçiyorsa, kanama eşlik etmiyorsa sorun yoktur canım hiç endişelenme, evhamlanma. 33′teyim hâlâ sık sık kasık ağrım oluyor, çok normal, rahim sürekli büyüyor. Kendini çok dinleme. Bir süre sadece yüz, pilates yap daha iyi gelir
melek_demhat alev38 bende 13. Haftadayim benim de kasık ağrım var hatta adet olucakmisim gibi sancı da oluyor normalmiş
muhendistenfikirler alev38 ben de sup board yapıyordum hamilelik öncesinde hatta efoil eğitimi almayı düşünüyordum elektrikli daha çok denge isteyen bir spor olması ilgimi çekiyordu ama hamile olduğumu öğrenince sup board bile yapmadım. Ben yapayım desem eşim müsade etmedi. Normalde sup board üzerindeyken hiç düşmedim denize dengemi koruyordum, hamileyken de oturarak yaparım ne olacak dedim ama eşim izin vermedi . Ayağa kalkmasanız sorun olmazdı eğer tekrar yaparsanız da oturarak yapın ya da ara verin derim. Yüzme ve pilates olarak ilerlemek sizin için daha sağlıklı olacak 🌸
alev38 pamuksekeer teşekkür ederim canım yok daha gerçekten yapmam zaten çok pişman oldum anlık gaflete düştüm sabahtan beri çok yürümüyorum oturup yatıyorum dinlenmeye çalışıyorum dimi bir şey olsa kanama vs olur yani belli eder kendini bi şekilde
alev38 allyslife çok korktum ya gerçekten Allah korusun zaten çok pişman oldum öyle yaptığıma ama işte iş işten geçti. Kanama olur dimi net bir şey olsa
allyslife alev38 evet hayatım, hiç endişelenme. Beden uyarı veriyor olası durumda. Karnın semsert olur ve uzunca bir sürece geçmezse, kanama olursa gidersin. Onun dışında korkutma kendini
alev38 allyslife ay yok çok şükür karnım sertleşmedi kanama da yok zaten unutunca ağrı olmuyor bekleme kararı aldım baktım yarında böyle geçmiyor gidixem en azından içim rahatlar çok teşekkür ederim balım
allyslife alev38 sıkma hayatım kendini, stresten tetikleniyor belli ki, dinleme bedenini. Ciddi bir şey olsa ağrı durmaz, seni de durdurmaz zaten buraya bile yazamadan koşarsın hastaneye. Haberdar et beni de🌸
alev38 allyslife çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattın tamam canım yarına geçicek bence öyle geliyo hatta şunu aklımdan silebilsem bugün bile geçicek 🥺
allyslife alev38 aynen öyle, kulaklık tak, türkçe pop eşliğinde şöyle bir güzel yürü dışarıda klip çeker edasıyla🫠 resetlenirsin mis gibiii
alev38 muhendistenfikirler zaten pilates yapıyordum ben hamile kalınca bıraktım 12 haftalıktan sonra tekrar pilatese başlarım dedim zaten Bunuda ilk defa denedim şansıma çok dalga olduğu için denge kurmakta zorlandım daha zaten bebek doğana kadar yapmayı düşünmüyorum 😂
alev38 melek_demhat yok canım en son 11. Haftada gitmiştim devlet hastanesine oda tersledi resmen hiç soramadım bile 1 haftaya dönücem kendi doktoruma gidicem direkt 14 haftalık öğreniriz heralde herkes hep erkenden öğrenmiş ya sen öğrendin mi