NimetSa yesilanne97 önce bi doktordan randevu alcaksın canım o muayene edicek seni detaylı yaptırmak istediğini söyleyeceksin sonra o sana gün veriyor zaten
gizemmhmt yesilanne97 canım ben alddım. Kadın doğum doktoruna gittim, direkt kendisi dedi detaylı için randevu aldın mı diye. Yok dedim. Bi kağıt çıkardı, bi kaç yer işaretledi, verdi. Bunu radyoloji kısmına götür dedi. Götürdüm adama verdim, adam da aynı kağıdın üstüne randevu tarihim saatim yazan bi yapışkan yapıştırdı. Bu gün gel dedi, zaten usg çekilecek yer de adamın hemen yanıydı. Tam 24.haftama denk gelecek şekilde randevu verdi. O haftalarda çekilirmiş
gizemmhmt yesilanne97 yani doktor değil de, bi uzman çekecek, sonra sonuçları doktora götüreceğim. Bakalım bende merk ediyorum devlette nasıl oluyor kaç dakka bakılıyor vs.
Ozkus yesilanne97 Daha bugün yaptırdım 18+5 im :) 15 dakika gibi baktı doktor . Adana Balcalı araştırma Hastanesi'nde profesör baktı. Ölçümlerini yaptı en son da detaylı kağıt verdi ve herhangi bir problem olmadığını , günü ile uyumlu olduğunu söyledi. 246 grammış daha 😊 Ben memnun kaldım devlet olmasına rağmen ama diğer şehirlerde nasıldır bilemiyorum
Ozkus yesilanne97 Benim kemiklerine (kol, bacak, yüz, omurga,kafatası vs ), iç organlarına, cinsel organına, yüzdeki kulak kısımlarına, gözlerine , ellerine , ayaklarına , beynine baktı . Her yerinden kesit kesit alıp ölçüm yapıyordu.