sevomom Pasa2026 bende kullanıyorum ses dalgaları ile çalışıyormuş bebeğe bir zararı yokmuş sadece ilk aldığımda bu bozuk falan deyip moralim bozulmuştu biraz kullanınca alıştım çok güzel iş görüyor acura marka, jel de alın bence onun da çok etkisi oluyor
Busranur_mnts Pasa2026 benim 18 haftada sağlıkocapında çok derinden az biley duyuldu biraz zor bulmuştu bu ihtimalleri de göz önünde bulundurun ilk birkaç hafta stres olmayın
elliifsugl Benim 22. haftadan sonra başladı. İlk büyüktü şimdi 3 cm küçüldü ama bir ayda iki kere vajinal kanama geçirdim. Şu an hastanede yatıyorum takip ediyorlar. Progestandan başka bir şey kullanmıyorum. Kimsenin elinden de bir şey gelmiyor
Pasa2026 elliifsugl çok geçmiş olsun ben 1 aydır yatıyorum hastanedede yattım allah şifa versin inşallah az kalmış ama sizin inşallah sağ salim kucağınıza almak nasip olur Progestan iğne endol kullanıyorum ben endol suyu azaltıyormuş ama kasılma olmasın diye yinede veriyolar mecburi siz sadece progestan mı
Pasa2026 Pasa2026 bebek büyüdükçe vücut emiyor diyorlar sebep olarak birşey söylediler mi daha önce olmuş muydu yani erken zamanlarda Fetal falan onlarda bir sıkıntı yoktur inşallah
elliifsugl Pasa2026 Erken haftalarda gözükünce sıkıntı yok vucud emiyor benim gibi 20 den sonra karşılaşınca riskli oluyor. Akımı iyi haftasıyla uyumlu 1 aydır şükür. Progestandan başka bir şey kullanmıyorum. Vermediler yani geçen hafta kanamam olunca bi doğumhaneye alındım ciğer geliştirici vuruldu. Benim plesantamda kısmı ayrıklık oluştu kanama alanından ötürü
Pasa2026 Busranur_mnts onun bilincinde alacağım zaten stresli süreçler daha strese girmeyelim diye çok teşekkür ederim🌸🙏🏻
elliifsugl elliifsugl Hiç böyle bir şey yaşayanda görmedim sabrediyorum yatıyorum öylr tevekkül ediyorum artık allahtan. Allah bize bağışlasın inşallah
Pasa2026 elliifsugl inşallah biraz yatarsınızda vücut toparlar hemen İleri süreç olduğu için yorum verebileceğim bir durum değil Allah bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah zor süreçler ama sonu güzel olur inşallah belki durumu yaşayıp biri güzel cevaplar verir benim bu süreçte en çok motivasyonum onlar oldu
elliifsugl Pasa2026 Keşke bu süreçten geçen bir kişi bana umut olsa ama hiçbir yerde bulamıyorum bu durumu yaşayan çok nadir bi vaka
Pasa2026 elliifsugl plasenta ayrılmadığı sürece sıkıntı olmaz inşallah hastanede olmanız takibiniz açısından daha iyi aslında bu süreçte Evde oldukça her kanamada insanı çok kötü yapıyor azından takiptesiniz İnşallah kanamayı vücut hemen atarda hayata tutunur bebiş ben son haftaya kadar hatta doğurana kadar diyim korkularım geçmeyecek inşallah toparlarsınız Perinatoloji mi takip ediyor