merveimm eşimle birlikte bebeğimin ilk kalp atışını dinlemeye gittiğimiz de çok heyecanlıydık ama Tsh değerim 46.52 çıktı doktor yüksek gördüm ama bu kadarını görmedim bebeğin kemikleri gelişmez beyni gelişmez aşırı yüksek hemen yukarı endokrine çık dedi ilk bebeğimiz bu arada doktorun öyle demesiyle ağladım bayıldım nefesim çıkmadı zaten bayılıyordum arada acil tedaviye başladım o gün , endokrin sonuca inanmadığı için çünkü 24 yaşındayım daha tekrar değerlerime baktı sonuç gerçekten aynıydı ilaç tedavisine başladık o gün ve vücudum ilaca hızla alıştırıldı kısa sürelerde doz yükseltildi her zaman tiroid bezim kan içinde kalmış ayrıca birsürü nodül vardı iyi huylu mu kötü huylu mu diye Diyarbakır Ankara arası tedaviye başladık sonuçlar Ankara’dan geliyordu yani şöyle söyliyim severek evlendik daha 2 ay olmuştu evleneli bebeğimizin kalp atışını duymaya gittiğimiz de dünya başımıza yıkıldı çünkü bebekle ilgili çok olumsuz konuştular eşimin mükemmel bir kalbi ve desteği var biz bebeğimiz için çok mücadele ettik hastanelerden çıkmadık tiroidim bana bile yetmiyordu bebekte benden beslendiği için ona hiç yetmiyordu ona yetemediğim için çok ağlıyordum ama asla pes etmedim yetmeye çalıştım ilaçlarımı düzenli kullandım şuan da değerim 2.3 ama 125 kullanmaya devam ediyorum çok uzun bir süreç bende uzun anlattım kusura bakma ama üzülme dirençli ol emin ol değerin düşer korkma bak bebeğim 27 haftalık oldu oğlumuz olacak çok şükür bir sorun bir sıkıntı yok senin de değerin düşer ilaçla ilgili sormak istediğin yada nasıl kullanmalısın diye merak ettiklerini sorabilirsin sağlıkla gelsinler 💖