xxR4bia aselinannesi1223 ben dün verdim canım adete göre 5+4 iken doktor da 5+1 görünüyor dedi o gün 2166 çıktı
icran gebebemucize ne kadar erken normalde regl gecikmesi olunca kaset test e yansıyor çünkü betayı yüksek olunca algılıyor
cansumbl gebebemucize ben yapmıştım ama 4 yıl oldu tabi. Reglime 4 gün vardı, evde fazla vardı bi yapayım dedim pozitif çıktı.
aselinannesi1223 Beklemiş hali yapay zeka boya dagılımı var diyor ilk attıgım resimde ya bozuk olma ihtimali varmı🥲
elifmuslu aselinannesi1223 ben de 6 gün önce erken gebelik yapmıştım pozitifti şu an 21 haftalık olduk
aselinannesi1223 elifmuslu maaşallah saglıcakla gelsin inşallah bozuk değildir ya hala çıkmadı be tam🥲
aselinannesi1223 elifmuslu inşallah canım ya evet yazıyor c çizgisi hiç çıkmaz diyor bozuk olsa insan inanmak istiyor kanda hala çıkmadı 12 yi bulacak sanırım 🥲
aselinannesi1223 armut01 xxR4bia Luise Admsarzu elifmuslu Dayanamadım bekledim şimdi düştü ama negatif çıktı < 2.30 değerim beklicem artık erkendi ama belki yükselir adete kadar inşallah test bozukmuş ya bir tane daha yaptım onda net negatif çıktı🥲