aselinannesi1223 Kızlar bata 6 gün var dayanamadım yaptım ilk idrar değil ama beş dakikadaki hali erken gebelik testi 6 gün önceden yazıyor testin üstünde baya belirtin vardı yanlış görmüyorum dimi varmı🥲
eaydin1 aselinannesi1223 var gibi evet testiniz varsa yarın sabah ilk idrar ile yine yapın :) benımde 29 agustos beklenen gunumdu belırtım cok oldugu ıcın dun yaptım test pozıtıf cıktı
balmumu2 aselinannesi1223 miratech yalancı çıkarmaz canım var bende de böyle çıkmıştı şuan 8+3 hamileyim 😊 kan ver kesinleşsin istersen atabilirim testimi
yumicupii aselinannesi1223 gayet var gözüküyor ama mümkünse başka marka ile de teyit et ya da kan ver canım çok fazla yalamcı pozitif vakası var 😅
armut01 aselinannesi1223 Ay Silik Çizgi Varrr Hayırlı Olsunnn İnşallah Kendini Kanda da Güzel Bi Şekilde Gösterir Hangi Marka Test
xxR4bia aselinannesi1223 başka bi testle daha teyit et canım ya da direkt kan ver biraz boyası da taşmış şüphede bırakma kendini
aselinannesi1223 iremeyidogan verdim bakalım saglık ocagı ama ne zaman çıkar bilmiyorum inşallah doğrudur 💞🥲
aselinannesi1223 yumicupii of maalesef kaç eczane gezdim aritmet ve bebetime var bu değil iki bişey hiç duymadım ismini 🥲
aselinannesi1223 armut01 miratech diye bir marka ilk defa aldım 6 gün öncesine kadar diyor inşallah canım ya çok heyecanlıyım 💞🥲
aselinannesi1223 eaydin1 var ama kan verdim direkt inşallah güzel sonuçlar alırız hayırlı olsun canım💞🥲
aselinannesi1223 armut01 xxR4bia Luise Admsarzu elifmuslu Dayanamadım bekledim şimdi düştü ama negatif çıktı < 2.30 değerim beklicem artık erkendi ama belki yükselir adete kadar inşallah test bozukmuş ya bir tane daha yaptım onda net negatif çıktı🥲