deniss_ Kizlar koleston sac boyası aldim uygun diye ama organik olmalı fln diyolar dofru mu 33 haftalığım doktorum boyayabilirsin demişti cok onceden sormuştum
temmuzonbir deniss_ benim doktorum organik olsun demişti içeriği doğal boya olmasına dikkat et diğerlerinde ağır kimyasal var demişti ama sen doktoruma tekrar sor iletişim numarası mail adresi falan varsa
gencannee_ deniss_ ben organiksiz boyayla boyamıştım hiçte sorun olmadı hatta o boya kaç saat kafamda kaldı ama hep balkonda oturdum boya kokusunu solumamak için
esindemirr_ deniss_ ben 5 6 gün önce palette yoğun bakıra boyadım 27 haftalığım hiç sorun olmadı sadece banyo da boyarken koku çok yoğun geldiyse burnuma salon da bir tur atıp tekrar gidip devam ettim 35 40 dk beklettim birşey olmadı yani
busyavuz İlk üç aydan sonra boyayabilirsin demişti doktorum ama hava alan bir yerde beklememi önermişti boyanın kokusuna maruz kalmamak için
busyavuz deniss_ benim doktorum demedi ama başka doktorlar önerebiliyo instada soru cevap yapan ebeler hemşireler vs oluyor onlara da danışabilirsiniz
bambitoo_ Ben organik boya ile diplerime gelmeyecek şekilde balkonda boyadım. Zaten kokusu falan da yoktu bence boyayacaksanız bu şekilde tercih etmenizde fayda var
melismersin deniss_ bana doktorum organik olsun demişti. Emzirme dönemindeyim hala organik olsun dedi