Aysele Ben hamileyimde. Muayeneye gitmek istiyorum. Kalon hastanesinde tavsiye ede bileceğiniz doktor var mu acaba ??
Aysele Nigarsuleymanova evet bende ona gittim . Ama yinede emin değildim . Bana ilaç yazdı . Sen kaç haftalıksın cnm ?
melegimmucizem orda murat hoca vardı östüne doktor yok ama en iyiler suan dilek acar murat hoca özel muayne açtı için bn oraya gidiyom suan ama dogum flan dilek hocaya gide bilirsin sonsuz güven dedi doktorum bile bana
Ertugunannesi melegimmucizem muayne ucreti nekadar yeri nerde tam olarak bilgi verirmisin dilek hanim hakkinda
Busraybars Ertugunannesi ben dilek hanıma gidiyorum inanılmaz memnunum. Ki ben bu konuda çok hassas ve paniğimdir ama sağolsun kendisi çok rahatlatıyor beni. Muayene ücreti 75₺
melegimmucizem terazidere de oraya gitin de ztn bilir herkes bide internten bayrampasa kolan hospitil yaz numrayi ara randuvu al gitsen yoksa bakmazlar en son 75 ti ben suan murat hocaya gitim den bilmiyom ama en fazla 80 olsun simdi
Ertugunannesi melegimmucizem ozel muaynehanesi var dediniz sanirim dilek hanimn kolon hospitaldemi yapiyor gorevini suan
melegimmucizem ya dilek acara giden cok kisi var herkes cok memnun ve cok normal dogum yanlisi bi doktor ben gitmedim ama orda ki hastalar hep oyle derdi murat öztürk vardi orda 2 aydir ayrildu ama kızım da orda dogum yaptim hepsi cok iyidi