Normalde doğumun yarın olması gerekiyor ama 21 Ağustos Cuma günü Sancım oldu özel bölgemde yanma kasıklarda adet sancısı düzenli aralıklarla oldu Doktorumu aradım kliniğine gittim NST‘ye bağladılar Sancım çıktı acil apar topar doğum yapacağım hastaneye gönderdiler kayıt işlemlerini yaptık kan falan verdim sonra bir anda beni doğuma aldılar anestezi iğnesiden çok korkuyordum asla acımadı ameliyatım biraz uzun sürdü kilolu olduğum için sonra bebişin sesini duydum o an çektiğim bütün ağrılar mide bulantısı mide yanmaları şikayet ettiğim bütün konuları unuttum sonra bebişi yanağıma koydular hayatımda böyle bir koku daha duymadım şimdi kızım 5 günlük 🥹 erken doğumdan çok korkuyordum 37 haftalık erken diyordum 36+1 haftalık doğurdum 😄 erken doğurmaktan çok korkuyordum bebeğim için 2.648 gr boyuda 46 cm doğdu 4 gün sonra kontrolde 2.350 küsür oldu ödemleri atıyormuş mama vermek istemediğimi söyledim doktor sağıp ver dedi çok şükür her şey çok güzel ilerliyor dua ettim size sizde bana dua edinn 🤲🏻🩷☺️