minikturtam ben yaptım Murat beyle şimdi ikinci hamileliğim inşallah yine ona gidiyorum sağlıkla gelsin ama hastane evet sıkıntılı odalar inanılmaz küçük baya dar bi tane büyük oda var oda pek sayılmaz ama geri kalan herşey güzel ilgili bi doktor iyidir suda doğum epidüral hiç birini desteklemeyen bi doktor ama onu bil ben suda istiyorum diye başka doktor buldum ona gitmeyi düşünüyorum birde hastane yüzünden birazda yer yok sancı odası doğum yapan odayla Yanyana yani yanda kadın bağıra bağıra doğuruyor sende yan odada bekliyorusun sıranı psikolojik olarak zor ben gerildim mesela o konudan bunları bilerek gidebilirsin benim ilki mecbur sezeryan oldu ama ben dayanamadım bence oda yanlış bi uygulama 42 hafta oldum doktor suni vereyim başlatalım dedi 10 saat suni taktılar kustum sürekli dayanamadım ve ben orada öyleyken ebeler yapmam gereken hareketleri değil bana sezeryana alalım dayanamıvak falan dediler diye pes ettim şimdiki doktor bunun baştan yanlış olduğunu söyledi hiç bi açılma olmadan suni verilmez direk sezeryana döner dedi öylede oldu o yüzden ben bu sfer gitmicem doktor iyi ilgili ama hastane şartları yüzünden bence bazı şeyleri yapamıyor başka bişey merake edersen sor