srcck yumicupii yumicupii ay benim dpo var mı yok mu belli değil (pcos) pik de göremedim morallerim 0 zaman geçmiyor :-/
srcck yumicupii yumicupii yaz başında pcos teşhisi aldım canım o zaman düşünmüyordum . Yakında bebek denediğimi söyledim ama kontrole gitmedim takviye vitamin başladık bu ay .
pimpirikliana yumicupii benimde 22 sinde pike yaklaştı pik olmadan aynı gün çatladı şuan dpo3 yada dpo4 üm. Pik olmadan çatladığı için pek umudum yok gibi
yumicupii pimpirikliana bazen kontrol çizgisi gibi olmayabiliyor canınızı sıkmayın yine inşallah vardır
pimpirikliana yumicupii bi önceki hamileliğimde de tam pik olmadığı ay hamile kalmıştım ama bundan daha koyuydu
alininzeynosu yumicupii benimde dpo 6 :( zaman sanki durdu. Yumurtlamadan beri devam eden karın ve bel ağrısı var. Umutlanmak istemiyorum ama negatifte görmek istemiyorum :(
ilknur_tk61 Günaydın kızlar ben dün yanlış hesap yapmışım daha bugün Dpo 10 olmuşum test yaptım ama negatif erken mi yaptım acaba ya 🥺
yumicupii ilknur_tk61 erken olabilir canım 12-14 günü bulabiliyor 8de pozitif gören de var 13 14te gören de var 😅
ilknur_tk61 Ay inşallah öyledir ilk gebeliğimde reglime 4 gün vardı öğrendiğimde ama aşırı ailik bi çizgiydi o yüzden bunda da mı öyledir diyorum 🥺
yumicupii ilknur_tk61 ben de öyle öğrenmiştim o kadar silikti ki hatta güneşin altında gözlerimi yapıştırıp anca öyle görmüştüm 😂
ilknur_tk61 Ben de inanmamıştım Ahahahaha test yapmayıp reglimi mi beklesem negatifi görünce modum iyice düşüyor
ilknur_tk61 Bi daha test yapmadım yaaa acaba bugün kaset test alıp yapsam mı pazar günü kan vermeyi düşünüyordum sizce ne yapayım yaaaa 😮💨