atiyeunlu Merhaba kasım anneleri 26+3’ten selamlar nasıl gidiyor hamileliğiniz alışverişe başladınız mı ❤️
zuleyha_s atiyeunlu beşiğini aldık daha tam başlamadık 26+2 yim eylülde yeni sezonda kıyafetleri alacağız inşallah 😇🌺
heyecann2 Bende 26+4 ilk çocuğum kız ikincisi de kız ilk kızımdan kalan bir kısım eşyamız var ama ben yine de 5 tane 5 li takım 1 pijama takımı aldım bir tane de 10 lu tulum emzik vs aldım eksiklerimiz var tabi 30 lu haftaları bekliyoruz 🌸
atiyeunlu devalp tecrübe konusunda bende aynı hiçbir bilgim olmadığı için alışveriş yapasım gelmiyor 😂😂
devalp atiyeunlu yakınlarım diyor önü sana bakan araba olsun. Sonra bazıları beşik otomatik olsun diyor bazıları beşiğe gerek yok park yatak yeterli diyor. Keşke tecrübeli birisi şöyle ne işimize yarar tek tek bizim için liste yapıp alsa biz ücretini ödesek 😅
zuleyha_s atiyeunlu benimde ilk hamileliğim etrafımda ki tüm tecrübeli arkadaşlarımın tavsiyeleriyle hareket ediyorum 😇🌺sizlerle tabiki paylaşırım
atiyeunlu devalp hahahahahha demi çok mantıklı olur aslında ben bebek arabasını aldım ama pusetli değil hafif olanlardan herkes en iyisini yapmışsın dedi bilmiyorum ne kadar doğru ama 😂😂
devalp atiyeunlu işte şimdi aklım biraz daha karıştı 😅 tecrübeli insanlar daha iyi bilir tabiki bende şöyle bir geniş zamanda araştırma yapmam lazım