yamanabi sehesu 17+1 daha almadım zaten kilolu hamile kaldım süpriz şekilde beklenmedik anda 3.bebiş umarım çok almam alması kolayda vermesi zor
Meltemzel Meltemzel melikesevval yok canım geçen sene ağustosta da doğum yaptım o zamanda 2024 kasım gibi hamile kamıştım gene 92 felan 97 yle doğuma gittim hep hayatım boyunca kilolu biriydim doğumdan sonra 83 e kadar düştüm ama bebeğim 3. Ayda emmeyi bıraktı geri aldım 92 ye kadar zaten sonra gene hamile kalmışımm bundada 3 kilo aldım zaten bebekte 3.050 gr felan dikkat ettiğim bişey yok garip şekilde bizde çok konuşuyoruz bu konuyu nasıl olur diye ikisindede mide bulantısı hiç yaşamadım hani kilo verdim o süreçte diyemem sanırım biraz sıcaklar biraz mide yanmaları vs yememi engelledii hee bide şu var niyeyse doğum yaklaştıkça bir iki kilo daha gidiyor 94 üm şuan
dilanesgin 17 haftalık ve şuana kadar 4,5 kilo aldım kızlar normal mi yada benim gibi hızlı kilo alan var mı?
Sude_G06 dilanesgin ilk 6 ay bende çok hızlı kilo aldım sonrada hiç almadım şimdi 32+4 haftalık oldu hâlâ aynı kilodayım gerçi bünyeden bünyeye değişir :)