Mutlulukgeldi OzgeDgnp kuaföre gidiyorum göbeğimden yapamıyorum ki bide ben acitiyorm uzun suruyodu kuaför 10 veya 15 dakkada bitiriyor evet acıyor ama kısa sürüyor 😁
fasulyemiz34 [silindi] tekrardan başlamıştım ama başlamadan önce de temizlikten sonra oldu yapan kadın tüylerinin yönünden kaynaklı olduğunu dedi
Minikkusssss Fatmaykt jiletten aldata dönmek zor olmadı mı ya ben çok korkuyorum dediğin gibi kıl kökleri kalın çıktığı için acır diye korkuyorum
Mutlulukgeldi Minikkusssss bende 7 aylik hamilyeim hamileliğim boyunca jiletle aldim en son 2. Hafta once ağdaya gittim evet acıyor ama mecbur dayanacan 1 hafta sonra tekrar gidecem toplmada 3 hafta rahatsın canm😊 tavsiye ederim kesinlikle 😁
Fatmaykt Minikkusssss acıdı hatta yara oldu işte krem sürdüm pişik kremi.doktora da sormadım ama sürdüm valla pişik gibi oldu.oğluşumun kremini bitirdim😁 ama şimdi baya rahat göremiyorum çünkü 😊
GulsahMulayim semrakarahan nasıl yaptırıyorsunuz yaa 🙄 bende çok istiyorum ama cesaret edemiyorum, acısına değil kendimde ağda yapıyorum hep. Ama açamıyorum işte. 😥 kaç kez gittim gittim geri döndüm kuaförden.
Popmum OzgeDgnp kuaföre gidiyorum çünkü artık göbeğimden hem yetişemiyorum hem de yoruluyorum göremiyorum