tubaadln fetal dna mı yaptırmalıyım yoksa 2li tarama mı? 2. Gebeliğim ilkinde 2li yaptırdım doktor 4lü de önerdi çok şükür sağlıklı oldu çocuğum. Bu gebeliğimde hangisini yaptırmalıyım sizce? Fiyat farkı çok mu? 10+6 haftalığım
Kanatlarimruhumda tubaadln maddi durumunuz elveriyorsa kesinlikle Fetal dna. Erken haftalarda yaptırıp kurtuluyorsunuz stresten. Ben eurofinse yaptırdım Türkiye’nin her yerinde yaptıklarını söylediler. Geçen ay 26bindi.
senaaoztr_ Ben genoks genetik de fetal dna baktırdım çok memnunum 7 günde sonucum çıktı %99 doğru sonuç veriyor fetal dna yaptırınca 2 li ve diğer tarama testlerine gerek kalmıyor diye biliyorum
seyma_2003 senaaoztr_ merhaba fiyatı ne kadar her ilde var mı acaba birde en son kaç haftaya kadar yaptırılabiliyor
eeffkk seyma_2003 bende genoksta yaptırdım geçtiğimiz cuma günü 20 bin tl ye ama henüz sonuçlarım gelmedi bekliyorum
senaaoztr_ seyma_2003 20-25 bin arası değişiyor sanırım fiyatlar doktor yönlendirmesiyle daha uygun oluyormuş ben İstanbulda oturuyorum edirneye kadar bakıyorlar diye biliyorum 20. Haftalara kadar fetal dna yapılıyor