ikiprensannesi___ beyza_kara ben çok sinirleniyorum valla böyle şeylerde kusura bakma valla daha doğmamış çocuğa beddua edilmez doğmuş olsun olmasın hiçc bir çocuğa o laf denmez sen dediğin gibi Allah’a havale et ve takma bunlar böyle işte
MorKelebek54 beyza_kara saygisizlik olmasin diye diye agzimiza miçtilar resmen. Basladim saygisina. Cocugum dha onemli saygidan vallahi. Gider sacini basini yolardim o bedduanin ne demek ilsugunu gosterirdim. Siz boyle sessiz kaldikca sizi daha cok ezicek niye saygisizlik olmasin adi altinda sessiz kaliyosunuz ya. Sizin yerinizde olsam cok cok buyuk olay cikardi valla. Asla sakin kalamazdim.
beyza_kara MorKelebek54 yapamadım sustum çıkıp bağırıp çağırsaydım biliorumki eşimide doldurcak herşey daha kötüye gidicek
gulcegul beyza_kara haksız yere edilen beddua sahibini bulur hic canınızı sıkmayın karikoca arasında ne olursa olsun annenin beddua etmeye hakkı yok ki basit şeymiş de hemen halletmissiniz Babaannem de annem hamileyken anneme gereksiz beddua etmiş doguramayasin ins diye aynı dönemde halam da hamileymiş annem şu gibi doğum yaparken halam eski zamanda bebeğini iki kat makat geliş zor doğum yapmış yani babaannemin en sevdiğinden cikmis içinizi ferah tutun
hndegrgn Başlığı okuduğum anda Tövbe estağfurullah dedim biz hiç tanımadığımız birinin bebeği için tövbe çekiyoruz insan bozuntusu beddua ediyor birde eşim annesine çok düşkün diyebiliyorsunuz, kendi çocuğuna beddua edecek birine nasıl düşkün olabilir pes
beyza_kara hndegrgn ne olursa olsun o düşkündür konuşurum der konuşur olay kapandı olur ama benim içimdeki kırgınlığı kimse sorgulamaz
Mom_26 beyza_kara hiç üzülme canım bebeğine bir şey olmayacak sana da, ama o kendine dikkat etsin beddua döner
ikizannesiasl beyza_kara içinde gram merhamet Allah korkusu yok olsaydı daha doğmamış bebeğe böyle bir beddua etmezdi size tavsiyem elinizden geldiğince o kadından uzak durun herşeyi yapacak her türlü iftirayı da atacak cinsten bir kadın . Siz karı kocasınız aranızdaki kavgayı kv neden biliyor bu da sorun mesela eşiniz anlatıyorsa onu sert bir dille uyarın . Gebesiniz kafanıza böyle şeyleri takmayın dünyada milyon tane dengesiz aptal insanlar var . Sizin bu süreçte düşüneceğiniz tek kişi bebeğiniz olmalı
beyza_kara ikizannesiasl işte en büyük sorun burda kavgayı bilmiyor evde bi bağıırış duydu diye suçlu hemen ben oldum
balbus beyza_kara Hastalıkların en büyük sebebi içine atmak. Saygısızlık olmasın diye susman çok yanlış. Bak sonra düşüne düşüne kendini hasta ediyorsun. Bunun gibi ağır bir beddua karşısında elbette ona kızabilirsin, tepkini belli edebilirsin. Bu saygısızlık olmaz. Ya sustuğunda unutacaksın ya da karşılık vereceksin ki sürekli düşünüp kendini hasta etmeyesin.
minikfasulyeo beyza_kara bunu diyen kişinin de kadın olması ve anne olması içler acısı bir durum Karninizdaki onun da torunu insafsız karaktersiz diyeceksin böylelerine El kadar sabiye beddua etmek nedir ya Allah’tan da mı utanmamış Oğlunun çocuğu torunun bide Allah önce vicdan versin temiz kalp versin Herkes anne olmamalı o kadından uzak dur derim Asla içine atma strese girme Bebeğin için yapmamalısın Mesafeni köy ne git ne gel Kocanda annesine düşkünse annesi ile evli kalsaymış o zaman ne diye seninle evlenmiş Önceliği siz olmalısınız
MorKelebek54 beyza_kara en basta hatali olan kaynanan da degil bu siniri koyamayan eşin de malesef. Allah yardimcin olsun bacim