edoliiim Dün doktora gittim 5+5 kesemve yolk kesesi gözüktü ama henüz bebiş yok haftaya çarşamba gel dedi tedirgin oldum boş gebelik olmasından
cansumbl edoliiim ben erken zamanda gördüm hep ama bu haftada görülmemesi de normal bildiğim kadarıyla. Deneyimliler varsa yazsınlar üste çıksın canım. Sağlıkla inşallah 🙏🏻
hatice13445 edoliiim biraz daha bekleyin, 7. Haftada kalp atışını duymuştum ben 7-8 hafta civarı net olur merak etmeyin
ezgibzkrt01 Gkce18 ayyy benimde Cuma muayene randevum var 6+6 olacağız inşallah bizde görür ve kalp atışını sağlıklı bir şekilde duyarız ya ilk gebeliğim düşüktü inşallah bunda hayırlısıyla ilerliyordur herşey🥹🫧🧿🫶🏻
malakas edoliiim genelde 6. Haftada gözüküyor ama ben kalp atışını da duymak için 7. Haftada gittim. 5 haftalıkken gittiğimde kese gözüküyor içi dolu ama kalp atışı için sonra gel dedi
sertailesi Benim 6. Haftada yolk kesesi de bebekte görünmedi bekletiyorlar 1 haftadır boş gebelik olabilir dendi ama geç döllenmede de olabilirmis canım ama senin haftada görünmemesi normal daha küçük büyüyordur
yunyun Yolk kesesini gördüysen bebekte vardır onlar Altan bakmak istememişlerdir büyük ihtimalle haftaya net görürsün
gamzekayaaaa Ben bugün ilk defa gideceğim 6+5 oldu bugün hiçbir gebelik belirtim hala yok. hem heyecanlı hem endişeliyim sizce duyar miyim bugün kalp atışı
edoliiim gamzekayaaaa duyarsınız bence ama duymasanız bile endişe edicek bir durum değil 7. 8. Haftalarda duyanlar da var 😊 haber edin inşAllah sağlıkla kucağınıza alırsınız
calaless gamzekayaaaa endişelenmeyin 11. Haftaya kadar kalp atışı duyulmayan bebekler oluyor her gebelik çok farklı ve çok özel deneyimler taşıyor stres yapmayın ve mutlu geçirmeye çalışın bu süreci 🫶🏻
serpilgursakal gamzekayaaaa şu anda gebelik belirtisi olmaması çok normal ben de o zamanlarda görmemiştim on 12. haftası daha da belirginleşiyor
calaless Haftada ikiz gebeliklerin ikisi de göründü hatta bir tanesinin kalp atışı da duyuldu. Bir sonraki kontrolde ikisinin de kalp atışını duymuştuk.
gamzekayaaaa edoliiim duyamadik maalesef kalp atışı var görünüyor ama duymak için çok küçük dedi bide anlamadım ama 5+5 ile uyumlu dedi hesaplayinca 6+5 ama. Yine de görmek çok iyi geldi iki hafta sonra gel dedi bakalım inşallah onda duyarım 🩷