aysnr0_ Kızlar bu ay Femara kullandım dün adet oldum normalde adetim kahverengi lekeyle başlar yoğun geçer bugün 2 gün kahverengi lekede gelmedi adet kanamam da çok az dünden beri 1 ped anca yarın doktora gidecem ama bide size sormak istedim
mucibu aysnr0_ canım ben kullandım ama ilaç sonrasında reglim normal gelmişti. Sadece adetin 2.günü kullanmaya başladığımda o zamanki adetim az geliyordu ama sonrasında normaldi. Belki yerleşme kanaması görüyorsundur bir kan ver istersen kafan rahat etsin
aysnr0_ feslegen50 valla hiç bilmiyorum ki ilaçın böyle bir etkisi var mı onuda bilmiyorum belki başına gelen olmuştur diye sordum
feslegen50 aysnr0_ doğrudur ben kullanmadım bilmiyorum da yerleşme kanaması da böyle oluyormuş ondan dedim
melikeaytekin aysnr0_ canım ben cok kez klomen kullandım femera ıkı kez kullandım adetım normal baslayıp devam edıyordu suan bu ay gene kullandım ama hala regk olmadım
aysnr0_ melikeaytekin kahverengi lekeyle başlar hep adetim kahverengi leke gelmedi hiç 2 gün bugün 1 ped anca doldu tuvalette gittiğimde bile adet olduğumda çişimi yaparken kıpkırmızı olurdu şimdi yapıyorum ama kan yok silince geliyor sadece bide midem ağrıyor dünden beri bulantı değil sanki taş oturmuş gibi iştahım yok
aysnr0_ mucibu yarın randevu aldım canım inşallah hamileyimdir çok istiyorum Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰
melikeaytekin aysnr0_ bılemıyorum ama ılaclar dgeısıklık yaratıyor hormom ılacı sonucta eger gebelık şüphen varsa test yap
melikeaytekin aysnr0_ yunurta catlamasına gore 7 gun gectı dpo21 oldum artık ama regl tarıhıme gore 4. Gunun ıcındeyım 23 agusottu