emosunanasi bbusra00 doktor artık yedirmeye başla diye söylemişti bize bende o şekilde yumurtanın sarısıyla başlamıştım
Ayss1907 bbusra00 bence başlarda sebzelerden başla kabak havuç patates vs onlat bittikten sonra yoğurt en son yumurta çünkü alerji ihtimali daha fazla hafiften zora doğru git derim ben
bbusra00 fikretbaciniz geç kalınca alerji riski artıyormuş sanırım bebeğim 4. aydan beri egzamalı hem vermeye korkuyorum hemde geç kalmaya
bbusra00 emosunanasi geç kalınca alerji riski artıyormuş sanırım bebeğim 4. aydan beri egzamalı hem vermeye korkuyorum hemde geç kalmaya
orhismommmmmm mamymir Orda cevap vermıyolar yada geç verıyolar. Bi soru sormuş ne var ki yani cevaplama bak cık
bbusra00 mamymir burdada bebek beslenme başlığı var sıkıntı olduğunu düşünmüyorum sadece hamilelik konuşulmuyor sonuçta
MorKelebek54 mamymir burda sadece hamileler yokz tecrubeli olan anneler de var buraya da sormasi absurt bi durum degil merak etmeyin 😊
Masal777 bbusra00 verebilirsiniz ama dikkat et 3 gün kurala ver benim oğlumda sarı değil beyaz da alerjisi vardi