tosbix Bunu kullanan varmı aranızda doktor gebelik öncesi bunu vermişti başka bir doktor bunun dozunun yüksek olduğunu kullanmamam gerektiğini söyledi farklı bir marka önerdi kafam karıştı
2momm tosbix iki gebeliğimdede diofol kullandim ilk 12 hafta ikinci bebeğim daha doğmadı folik asit yönünden bir sorun yaşamadım
tosbix 2momm ya bazı yazılar okudum folik asit yüksek olunca çocuğun sağlık problemleri olabiliyormuş diye bunuda duyunca şimdi doktordan endişelendim açıkcası
2momm tosbix içiniz rahat değilse başka marka kullanın stres yapmayın sağlıkla kucağınıza alın inşallah😊
2momm tosbix ben ilk gebeligimde hamile kalmadan 1 buçuk ay önce başlamıştım ikinci sürpriz oldu öğrendikten sonra başladım
tosbix 2momm bende gebelik düşüncesinden 1 buçuk ay önce başladım açıkcası gebeliğin kolay olmasına katkı sağladığına inanıyorum kendimce işte daaha hassaa davrandığımız için bu süreçte bazen etkileniyoruz söylemlerden ☺️🥹
2momm tosbix bana da doktor başlatmıştı hatta 3 ay kullan demişti ama ben hemen baslamamıstim evet çok hassas oluyoruz ilk gebeligimde bende herşeyi en ince ayrıntısına kadar araştırırdım ilaç konusu daha bi hassas tabi 😊
rmyss262 tosbix bence hiç stres yapma canım sen doktora göre ilerle zaten belli bir zaman sonra kullanmayı bırakacaksın