Esradygn öneclikle ilacı kullanmaya.başladığımda çok ağladım.kadın doğumcumbiraz beni korkurttu.bende.istanbulda cerahpaşa üniversitesi.kadın doğum bölümü başkanına randevu aldım kendisi.riskli.gebeliklere bakıyor durumu ona anlattım muaune olduk psikiyatri doktorun kullanöan gerek dediyse kullan dedi lohusalıkta daha büyük sorunlar çokıyor dedi.doktorun dediği.gibi ilk hamileliğimde böyle sorun yaşamadım ama.lohusalıkta yaşamıştım.psikiyatri doktorum ilacı verdiğinde.çok ağladım korktum fakat.kendisi bana düşük dozlarda verdiğini.ve hamileyken tedavi.uyguladığı hastalarının bebeklerinin fotolarını gösterdi.ve asıl.gebelikte.değil emzirirken ilaç.içmek.bebeğe zaralı dedi.şuan ilacı çoğuu senin vücudun alıyor.ve senin böbreklerin süzüyor aöa emzirirken direk bebek kendisi.süzmeye başlıyor dedi..artık bende tevekkül edip başladım öbürkü türlüde.iyi.değildim 8 yaşında bir oğluö var doğmayan kardeşinden nefret etmeye başlamıştı.ona zaman ayıramıyordum. Sonuç olarak doktor bebeğime zarar olacak bir.sey.vermez diyerek başladım. İşin en büyük kısmı.tevekküle kalıyor