duygu2023 Kızlar 18 haftalığım hareketlerini neredeyse hiç hissetmiyorum bazen yıldız kayması gibi. İlk gebeliğimde 14 den hissederdim çok hareketliydi. Bu gebeliğimde neredeyse hiç. Bi sorun olabilir mi
meyvemsi duygu2023 daha yeni 18 haftalık oldum dün sağlık ocağı kontrolüm vardi hemsire hareketleri hissediyor musun diye sordu hayir diyince aa nasil hissetmiyosun dedi ama ben hissetmiyorum bugun doktor kontrolum var gidince bir sorucam bunu da unutmazsam insallah
Guzelanniss duygu2023 ilk gebeliğim 13. haftada Kelebek cırpıntısı gibi hissetmeye başladım 16. Haftada net hissettim şuan 23 haftalığız oğlum içerde güreşiyo😂
aysilla Korkmayın özellikle ilk doğumunuz ve kızsa en erken 20.hafta erkekse direk 20. Haftada hissediyorsunuz.
gorenler Benim 17+5. Çok nadiren bi kanat çırpması gibi oluyor. Ama doktor daha küçük hissetmezsin dedi. Usgde aşırı hareketli her doktor aynısını söylüyor, kız cinsiyetimiz.
benazinci Ben 18+6 da hissettim ama cok az aksam sola uzanmiştim yemek sonrasi hafif gıdıklama tarzı. Suan 20+6 artik net hissediyorum bu arada kız cinsiyeti( her gün hissetmiyorum. Bazen 2 gün hic hisettimiyorum)
yamanabi duygu2023 erkek çoçuklara hamileyken 15 hafta olmdan hafif bi kipırtı ile hissettim bu kız 17+1 olduk daha bişey hissetnedim doktora sordum 10gün önce bidahaki hafta başlar dedi bakalım
dsed060917 Bende bunu sorguluyorum böyle uzanıp kalktığımda ya da ayakta olunca kasığım ağrıyor gibi alt tarafta ilk gebeliğimde bu haftalarda kanat çırpması gibi hissetmiştim çokta kilo almadım ama göbek yağım vardı ondan dolayı mı diye düşünüyorum cuma kontrol var bakalım
niinil1 duygu2023 her gebelik farklı ben 13 de hissettim ilkini hatta yumrugunu bile aynadan görebiliyordum ikincide 18 de az az kelebek gibi hissettim 21den sonra net bir şekilde 22 dede yumruklarini. Yani hiç merak etme ☺️
merkk Ben de bugün 18 oldum.daha önceki haftalarda böyle küçük kıpırtı hissetmiştim.ama sonrasında hiçbir şey olmadı.hala his yok ilk gebeligim