Kızlar merhaba . Heyecandan uyuyamadım sizinle bi şeyler paylaşmak istiyorum . Ben 3. Sefer de tüp bebekle hamile kaldım yani bu süreçte çok yıprandım ilk bebeğimi kaybettim kürtaj vs falan da oldum . Her zaman hamile kalırsam bi gün doktor beni sezeryanla alır diye düşündüm . Çok şükür nasip oldu son haftalara geldik doktor yasa çıktı kesinlikle vajinall doğurtacağım seni dedi hiçte bi problem görmedi . Bende kendimi hep sezeryana şartladığım için vajinal doğumu yapabilir miyim bilemedim . Her neyse 38 haftam bitecek hala bebeğin gelmeye niyeti yok bende istemsiz korkuyorum ya kalbi durursa ya kakasını falan yerse . Doktorla konuştum kesinlikle sezeryan yapmayacağını istersem başka bi doktora gidebileceğimi söyledi . Hemde bu hafta kendisi yokmuş ben acil doğursam başka doktor bebeğimi alacak ben 2 senedir bu doktora gelmişim doğumum da olmayacak bile . Bende başka bi doktorla görüştüm bu hafta sezeryanla alabileceğini söyledi . İyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim sizlerle paylaşmak istedim .