Semaaa__ Kızlar ya doktor bebeğimin herşeyi iyi ve güzel diyor ama sanki doğmicakmış gibime geliyor normal mi herkes bu durumdan korkuyor mu yoksa sadece bende mi böyle
uykucukoalaanrs Semaaa__ bana da 20 gün kaldı sanki hiç doğmayacakmis gibi geliyor acaba hangi anda gelecek diye merak içindeyim:)
anonimmom_ Semaaa__ orda kalacak hali yok ya ister kendi doğar doğmak istemezse de doktorlar zorla doğurtur merak etme 🤣
PinkDream Semaaa__ ben 10 Haftalık oldum mesela hala risk olduğu için biraz daha buyuyene kadar içim rahat etmeyecek gibi kalp atışı felan durur diye korkuyorum insallah sağ sağlim dogururuz
gozdeavci Semaaa__ ben de öyle diyordum doktorlar sen misin gelmeyen biz seni getirtiriz deyip doğurttu. Öyle ya da böyle çıkıyor içinden 😅😅🙈
esiii1 Semaaa__ kız hepimiz doğmayacak gibi hissediyoruz yanlız değilsin bende hep içimde kalıcakmış gibi hissediyorum bebeğim hiç Keyfini bozmaya niyeti yok
allyslife Semaaa__ belirsizlik böyle hissettiriyor olabilir ama illa ki doğacak, düşünüp stres yapma canım. Benim böyle bir kaygım yok, ne zaman isterse gelecek, sağlıkla gelsinler yeter ki🫠