_aysenurzaimoglu_ Kızlar 21+5 deyiz aşırı rahim ağrım var yürürken otururken kalkerken yatakta dönerken doktor normal olduğunu söylüyor ama ben çok rahatsız oluyorum ve acıyor sizin başınıza geldimi
0209almira _aysenurzaimoglu_ Benimde o haftalarda başlamıştı hatta yerimden kalkamiyodum bile eşim kaldiriyodu 2 gün çektiğim oluyodu sonr asonra geciyo hafifliyo biraz 33 hafta olduk hala var ama o kadar şiddetli bı ağrı değil
zulemaa _aysenurzaimoglu_ 37 haftalığım bu anlattıklarını yaşıyorum uzanmak istemiyorum sırf kalkınca o ağrıyı çekmemek için 🤣
ms_annisko _aysenurzaimoglu_ ilk gebelikte çok olmuştu et kesmiş gibi bir ağrım oluyordu hangi haftalarda başlamıştı hatırlamıyorum. İkinci gebeliğim 25 haftalık şu an pek yok daha
230121_Mthn _aysenurzaimoglu_ benim de öyle 20+6 bugün. Pazartesi perinatolojiye ye gittim. Hiç yürüyemiyorum ddim. En son denedim 20 dk yürüyüş kanamam oldu. Aşırı ağrı var ddim. Bna kasları gevşeten Bi tansiyon ilacı verdi. Bu arada tansiyon problemim yok ama bu ağrılara iyi gliyormuş🤷
0209almira _aysenurzaimoglu_ Duş almak çok rahatlatiyo bide bcak arana yastık koy öyle dene beni çok rahatlatmıştı
_aysenurzaimoglu_ 0209almira ikisinide yapıyorum yastık rahatlatıyor ama ayağa kalktığımda mahvoluyorum ilk on adımım çile sonra biraz rahatlıyor ama tamamen geçmiyor
_aysenurzaimoglu_ zulemaa ya öyle deme o haftaya kadar bende mi çekeceğim of :( hiç mi birşey iyi gelmedi
_aysenurzaimoglu_ ms_annisko benimde ilk gebeliğim hamilelikte hiç zorlanmadım hiç bir sıkıntı olmadı ne güzel derken 2 trimeste başıma bu geldi ve hiç azalacak gibi durmuyor
ms_annisko _aysenurzaimoglu_ benim genelde hareket ettikçe ağrıyordu, oturup kalkarken, uzandığım yerden kendimi kaldırırken vs
_aysenurzaimoglu_ ms_annisko evet benımde öyle yatakta dönerken kalkarken kalktığımda yürürken attığım adımlar bıçak saplanır gibi ağrıyor geçer diye bekledim ama iki haftayı geçti doktor da normal diyor ama ağrısı günlük hayatımı mahvediyor
_aysenurzaimoglu_ 230121_Mthn senin yine kanaman olmuş bede olmadığı için ciddiye almıyorlar bende hiç yürümüyorum yani
_aysenurzaimoglu_ ms_annisko bir daha gittiğimde tekrar sorayım ciddi bir şekilde sorar sormaz normal diyip birakıyor