yagmurkvk PinkDream biz de çileğizz☺️mide bulantısı, mide yanması ve kasık ağrım var sizin şikayetleriniz neler
mirbusra PinkDream bizzzz 🤍 koku hassasiyeti lekelenme halsizlik 2 aydır sürekli hastane kafam kalkmıyor ama iyiyiz iyi olaca😂 zor bı hamilelik geçiriyorum açıkçası bugün yemek yiyemedigim için ağladım bu yaşımda yumurta pissw içim dışıma çıkıyor kusamiyorum Rabbim kolaylaştırsn
selennnyum PinkDream biz de çilek olduk 🍓2 gün önden gidiyoruz, mide bulantım yok çok çok azaldı, ama uyku sorunum var ama şuan dönerken falan sanki heryerim ağrıyor, göğs hassasiyetim geçmedi, acıkmaya başladığım gibi kötü oluyorum 🥲
PinkDream yagmurkvk benim mide bulantısı vardı ama geçti gibi şükür sabah açken oluyor biraz kahvaltı yapınca geçiyor cinsiyet öğrenmek istiyorum artık ya 😬😬😂
yagmurkvk 01_zeynno geçer geçer her haftanın kendine göre zorluğu var ama sonu çok güzel olacak sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 💖
PinkDream mirbusra koku hassasiyeti çok zor cidden buzdolabı bile les gibi kokuyormuş gibi geliyordu onlar geçti biraz biraz bende lekelenme yaşayacak mıyım diye bekliyorum henüz olmadı kolaylıkla dogurcaz insallah
mirbusra PinkDream yok kız Allah korusun bekleme öyle şeyi inşallah yaşamazsin lekelenme falan sağlıkla al kucağına ben o gece sabaha kadar ağladım gitti zannettim rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
mirbusra PinkDream ha bu arada kasık ağrılarım başımın ağrısı halsizliğim hepsi bı yana bu koku hassasiyeti bı yana resmen narkotik oldun😂 öbür sokak olan şeyin kokusunu alıyorum herşeyden koku geliyor gibime geliyor benii en çok zorlayan o çünkü normalde en Ufak koku alsam orda durmazdim şimdi sen düşün sadece bunun çok geçmesini istiyorm