kbsnn Kanı 4,5 gün önce verdim sadece resimdeki sonuç var devlet hastanesinde böyle mi çıkıyor daha çıkacak sonuçlar var mı ? Ona göre doktora gitmeyi düşünüyorum kötü bir sonuç mu onuda bilmiyorum anlayamadım
Canankp kbsnn sonucunuz çıkmıştır benim de ertesi gün bu şekilde değer çıktı meğer çıkmış yani bana da 2-3 hafta demişlerdi 1 günde çıktı hemen gidip sonra almıştım
Guzelanniss kbsnn sonucların cıkmıstır canım 2 3 günde cıkıyor hemen çıkmıyor deniyo ama çıkıyo doktoruna gitmiştir sonuçlar ben laboratuvardan raporu da almıştım direk
abeertarekk kbsnn benim de 6 gün sonra çıktı doktora gittim raporu henüz çıkmadı bir hafta sonra gel dedi 10 gün sonra randevu vardı gittim yeni yok dediler laboratuvara gittim raporu yazmaya unuttular biraz tartışma oldu ama iki saat içinde yazmışlar tekrar doktorun yanına gittim
ilays_ kbsnn bana doktorum 10 gün sonra gel demişti. kanlar çıkıyor ama dediğim gibi laboratuvardan gelen bir çizelge var o doktorun sistemine düşüyor onun için bekletiyor.
EbruliSak Bu kadar kısa sürede çıkmaz diye biliyorum, kan verirken söylüyorlar zaten bende geçen hafta verdim 20 gün sonra çıkar dediler.
kbsnn EbruliSak burada okudum sonuçlar 3 günde çıkanda var 10 günde çıkanda emin olamadım bende bunun devamı mı var mı diye
kbsnn Canankp randevu aldım hepsi çıkmamıştır diye 13 gün sonraya öne çekmeye çalışayım o zaman eksiksede yapacak bir şey yok giderim merak ettim aslında yaptırmayacaktım
Canankp Kan çıktığında hastanenin laboratuvarını aradım ben ordaki kişi kan değeri çıktıysa raporda çıkmıştır dedi ve öyle oldu. Zaten beta hcg ve papp a değeri çıktıysa başka çıkacak bir değer yok
kbsnn Guzelanniss umarım gittiğimde öyle olur çünkü devlet hastanesinde işler çok yolunda gitmiyor bazen kan sonucum bile öğlene kadar bekletiyor çıkmamış oluyorum onca saat boşa gidiyor
kbsnn abeertarekk umarım burada öyle olmaz evime çok uzak hastane özelde mi yaptırsaydım bilemedim devlette ücretsiz yapılıyor diye gittim yaptırasımda varla yok arasıydı iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum