BKZ Eşime doğum yapar yapmaz ilk ciğer şiş getir onu yicem dedim aklım hep onda 🥹 Peki sizin doğurur doğurmaz yiyeceğim dediğiniz, canınızın çektiği ama hamileyken yasak olduğu için yiyemediğiniz içinizde kalan şeyler neler? 🫣
ecemk94 BKZ hamileyken canım tek bir şey bile çekmedi bütün gün yemek videoları izlerdim sırf canım çeksin diye hiç bişey istemezdi doğurdum şimdi her şeyi yiyesim var 😅😅😅
happyela BKZ Çoğu şeyi gaz yapar diye yine yiyemeyeceğiz amaa 😭 Mesela ben bardak bardak buz gibi kola içmek istiyorum ama uzun süre hayal 😁
happybus7 Valla hamburger yiyorum ben ayda 1 falan. İçecek tüketmiyorum, o da zorluyor beni. Tam bir içecek bağımlısıyım çünkü :) onun dışında yasak olan şeyleri zaten normal hayatta da tüketmediğim için aramadım hiç şükür 💃🏻
aleynapehlivan happyela ben bilmeyerek içtim 2.5 litre bitirdim sonra çocuk gaz sancısı oldu kımsede uyarmadı 😭 2 gün mahvoldu cocum
asel_ilk happyela bir kadın doğum doktoru var instada sürekli önüme çıkan kısa videolarla bilgiler veriyor.O söylemişti çok canınız çekiyorsa bir kaç bardak gazlı içeceğin bir zararı olmaz bebeğe diye.Eğer canınız çok çekiyorsa için bence
temmuzonbir BKZ salam sosis ve nugget yani özellikle nugget aşırı canım çekiyor normalde çok sık yemem ayda yılda bir yani şuan inadına aşırı yemek istiyorum 😂😂
pdrabia temmuzonbir ben neredeyse hee şeyden yedim iyi piştiği sürece midye hariç, çok canın çekiyor ve yine de yemiyorsan maşaallah diyorum sana. Ama toros markasının içinde tatlandırıcı ve koruyucu dahi bulunmayan nugget ı var tadı zatwn tavuğa benziyor biz ondan alıyoruz normalin fiystının iki katı ve donuk oluyor zaten 😅 salam ve sosisi de var ama onları hiç canım istemedi o yüzden tatlarını bilmiyorum. Bulunduğhn şehirde marketlerde varsa bir göz atabilirsin
cilekliturta11 BKZ ben her şeyi yiyorum ilk gebeliğimde de yemiştim çok yanlış yapıyorum biliyorum ama, üstelik şekerim var yine de yiyiyorum,kokoreç yedim hamburger yedim çiğ köfte yedim asla yasak tanımıyorum 😂😂😂
nazende17 cilekliturta11 sende kendimi gördüm😂😂 şekerim var aynı şekilde ama her şeyi yedim canım ne çektiyse hamburger pizza waffle pastalar börekler sjdjjxd
sibel3329 Söylediğiniz her şeyi yiyorum ben 😳 ilk gebelikte de yemiştim. Hemde öyle böyle değil doyana kadar yiyordum. Şimdide yiyorum. Temiz olduğundan eminsem hiç sıkıntı etmiyorum.