surraa Betam dün test verip 15.8 çıktı bugünde dün salak gibi ilişkiye girdim o mu kanama yaptı düşüyor mu yoksa kimyasal gebelik mi 😔
Esraa00 surraa her şey olabilir ama keşke ilk haftalar risklidir ilişkiye girmeseydiniz Belki kimyasaldır onu da bilemeyiz en iyisi doktora gitmek
gecekusu29 surraa biliyosanız girmeseydiniz iyidi ama bence zaten düşme aşamasındaydı.Kimyasal gebelik büyük ihtimalle hiç üzülmeyin boş ve dış gebelikten çok çok daha iyidir adet gibi. Sonrasında hemen hamile kalırsınız inşAllah
surraa fatoss_ sabah sağlık ocağına gittim kan sonucu için 2-3 güne adet olur gibi düşer dedi ne hamilesin ne değilsin dedi haftaya kana gel dedi acil bir şey olursa falan diye gel falan demedi napsam ki
buseerdogan Kanama varsa acile git bence birşey olsa bile hemen mudahele ederler bişey yoksada için rahat eder gitmelisin
surraa buseerdogan ama zaten sağlık ocağıda 2-3 gine düşer bu dedi 😔 sabah giderim kadın doğuma artık
surraa gecekusu29 amin inşallah 🤲🏻 ilk çocuğumda da düşük tehlikeysiyle hep yattım progestan içtim çom zor bir şey tıranvalarım tetiklendi resmen 😔
burya Benim de dün beta 32 ydi bu akşam bayağı kanamam oldu acile gittim az önce beta 5 e düşmüş yani düşük alttan muayene edilip bakılsın dediler istemedim zaten düşmüş gitmiş değer 0 olunca bişey de kalmaz diye düşünüyorum
surraa burya işte benimde az önce geldi kanamam benimde düşüyor peki kaç gün sürdü kanamanız hala devam ediyor mu 😔 sizede geçmiş olsun
burya insomnia123 kese oluşmamıştı zaten gündüz ultrasona girdim akşama kanamam oldu kese oluşmadan değer yükselmeden düştüğü için bişey kaldığını düşünmüyorum ama tabiki yarın doktora gidecem sadece alttan baktırmak istemiyorum bilemiyorum