Belemirrr Benim bu ay 19-20 Ağustos korunmasız ilişkim oldu eğer gebelik olduysa bugün kanda belli olur mu
hunilii Belemirrr daha çok erken beta sınırın üstünde çıksa bile düzenli takip etmeni ister doktor adetinize ne kadar var en sağlıklısı beklemek
allyslife Belemirrr Hayır, en az 12 gün sonra kanda çıkar. Benim korunmasız ilişkim 23 Ocak’taydı, 4 Şubat’ta beta 22′ydi.
eaydin1 Belemirrr benimde 29 agustos regli günüm bugun pozıtıf gördüm teste ama ilişki üstünden geçti baya
Belemirrr Ydgdu Ben boğazlarım çok kötü diye geldim ama gebelik şüphem var dedim o da test istedi eğer çıkmazsa normal ilaç yazarım dedi
Ydgdu Belemirrr testte çıkmayan bebeğe ilaçla bir şey olacağını sanmıyorum. Ben C grubu ilaçlar kullandım hamile olduğumu bilmeden
sevgiglr Benimde 15 ağustosdan itibaren korunmasız ilişkım oldu sizce kan versem çıkar mı reglime 5 gün var ama biraz sabırsızım
allyslife sevgiglr 15′inde olanda gebelik oluştuysa çıkar, diğerleri için negatif olur daha ama kimyasal gebelik de çıkabilir, ideali regl günü kan vermek.