Admsarzu Kızlar benim ovulasyon bu şekildeydi ben 20 Ağustos değerlendirdim ondan önceki günler de 10 Ağustos 13 Ağustos 15 agustos 18 Ağustos. Pik günü de 21 ağustosta bu şekilde. Sizce tutar mı benim umudum var sadece suan tek belirti gelip giden kasık ağrısı başka bisey yok bat 1 Eylül.
Ydgdu Admsarzu 20 ağustostaki spermle, 21 ağustosta tutmuş olabilir tabi ki. Adet bitimi itibariyle gün aşırı ilişki yaşarsanız, yumurtlamayı kaçırmazsınız. 1 gün dolu 1 gün boş gideceksiniz ki spermlerin de kalitesi düşmesin
Admsarzu Ydgdu zaten bende öyle yaptım 10 Ağustos adet bitti o gün ilişki sonrası 13 Ağustos 15 Ağustos 18 agustos ve 20 Ağustos ilişki. 21 Ağustos da pik gördüm 22 de tekrar silik olmuş görüyorsun. Yanı güzel bir döneme denk gelmiş bence tutma ihtimali var gibi dimi
Admsarzu Kızlar sadece kasıklarımda hafif batmalar var hiç belirti yok suanda benimle aynı günler olup belirtisi olan var mı
cansumbl Admsarzu belirti için henüz erken. Yumurtlamadan sonra yerleşme 6-12 gün arası sürüyor. Bat ı nereden takip ediyorsunuz. 1 eylül erken değil mi yumurtlama gününüze göre?
Sehho Admsarzu siz teste piki gördükten 24-48 saat sonra yumurta çatlıyor ve pik günü ve ertesi günü muhakkak değerlendirilmeli deniliyor yani aslında yumurtayla spermin buluşmasının en yüksek yüzdesi 22 ağustostaydı. Tabiki sperm içerde kaldığı için önceki ilişkilerden de gebelik oluşabiliyor ama yumurtlamayı atlamamak için kesinlikle ve kesinlikle pikten sonraki silikleşmenin olduğu gün ilişki olmalı. Yanlış bi kanı var piki gördüğümüz gün yumurtlama olmuyor sonraki 24-48 saat içinde oluyor.
aselinannesi1223 Admsarzu benimde bir eylül test yaptım silik ama korkuyorum ya kanda verdim erken biraz 🥲
cansumbl Admsarzu regliniz hep günü gününe mi peki? Yumurtlama geç olduysa regl de ileri kayabilir çünkü. İnşallah regl olmazsınız, mutlu haberler gelir. ☺️