Doktorum 19 mayısa gün verdi o güne kadar doğurmazsan gel seni suni sancıyla doğurtalım dedi E o gün bayram o doktor izinli bende bi özel hastanede muayeneye gittim kendi doktorum doğumda olsun istedim adam beni muayene etti sezeryan olmaz sen normal doğurursun dedi ertesi güne yani 15 mayısa gün verdi sabah gittik ve sancı fitil olarak verildi ya yarın ya sonraki gün doğurursun dedi açılmam sancım hiçbir şeyim yoktu çünkü ama yarım saat sonra bi sancılar başladı 3 saatte 3 cm oldu ben onda bile yerden yere yatınca nstye bağladılar bebeğin nabzı düşüyor düzensiz yürüme yürütmüyorlar kaldırmıyorlar hep nstye bağlıyım ama dayanamıyorum bi ara afedersiniz bi kustum normal olur bu dediler ancak tuvalete oturunca rahatlıyordum bi süre sonra o da fayda etmedi bi tur daha nst bağlandı ve hadi sezeryana dendi çabucak giyindim indirdiler beni ama hala sancı çekiyorum belden anestezi verilip de işe yarayana uyuşturana dek sancı çekiyordum sonra bacaklarda bi uyuşma ısınma en son ayaklarımı hissediyorum ama gerisi yoktu anestezici bikaç kez adımla seslendi benim gözlerim kararıyordu o seslenince uyanıyordum sanki uyumak üzere gibiydim hep uyanık tutmaya çalıştılar beni ve doktoruma hastanızın taşikardisi olduğunu biliyormuydunuz dediler ama bana birşey denmedi bi sorun da yaşamadım bikaç doz ilaç verdiler o an damardan o kadar en son bi ağlama sesi duydum miniğim doğdu çok güzeldi ya sonrası biraz rahatsız edebilir sizi uyarayım bebeğimi eşime götürdüler o esnada ben kapatma işlemini izledim maalesef önümde örtü var ama yukarıdaki lamba yansıyordu içeride pembe bişeyi çıkarıp kanıma koydular içeriyi silip onu geri yerleştirdiler sonrasını izleyemedim yorgun düştüm