merve542 Kızlar 37+3 hamileyim kız bebek şuan kontrole Duygu hastanesine gidiyorum ama doğum orda yapmıcam siz nereye gidiyorsunuz dertleşelim
gulcegul merve542 30.haftaya kadar devlete gittim artik Güneşli Erdem hastanesine gidiyorum doğumu burada yapmak istediğim için
gulcegul merve542 hmm doğrudur ama ilk doğumsa korkmayın doğmuyor hemen ben ilkte kocaeliden Anadolu yakasına gelmiştim 😃
gulcegul merve542 ama tabi simdi burayı da evime yürüme mesafesinde diye tercih ettim fiyat da uygun doktorlar da iyi yani
Zeysel76-05 gulcegul peki hangi doktoru önerirsiniz? Birde zorunlu sezaryen ücretini biliyor musunuz?
gulcegul Zeysel76-05 bende zorunlu sezaryen olacağım 35 bin normal 30 bin Gülnar hanima gidiyorum gayet iyi Şirin hanımın da cok hastası var genel olarak doktorlarından memnunlar gidenler
falbay merve542 gaziosmanpaşadasınız sanırım. Bir süre devlet-özel karışık gittim şu an 29. Haftadayım başarı hastanesine gidiyorum. Yeni bir hekim başlamış Emine hanım, çok sevdim kendisini onunla devam edeceğim inşallah
karyarzgr merve542 ben Esenyurt oturuyorum 22 haftaya kadar buradaki hastaneye gidiyordum ama doğum için İkitelli İstanbul hospital ile anlaştım ilk muayenemizi olduk 2 hafta önce Eylül ilk haftası ikinci koltuk gitmiş olcam artık oraya devam ediyorum yani kontroller vs