sevilaydurgut Haftada kontrole gittiğimde doktor bebeğimde bir haftalık bi gerilik olduğunu söyledi. Bu zamana kadar tüm tahlillerim tansiyonum hep normal çıktı , hatta hiç haftasına göre geride gibi bi yorum almamıştım. Hep uyumluydu haftasıyla. Ama ilk kez böyle bişey oldu. Biraz endişelendim ve korktum. Ne yapmalıyım ? Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
ozturkkpnar sevilaydurgut bizimde 2 hafta geriden geliyor protein agırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Suyu doppler flan normalse endişelenmeyin 🌸
Meleklerim5 sevilaydurgut bebeğin pozisyonu çok etkili oluyor bu haftalarda çok kıvrılıyorlar benim doktorum ölçerken çok kıvrılmış demişti ki öyle olmasa Bile 2 haftaya kadar ileri geri olması normal karşılanıyor
ayzey1 sevilaydurgut kilosu vs çok güzel 1 haftalık gerilikten korkma bende 33+1 haftalık hamileyim. Herşeyi 34 haftayla uyumlu bir tek FL yani bacak boyu 1 hafta geriden geliyor . Takılma hiç canım sağlığı yerindeyse suyu vs normalse
minigim038 sevilaydurgut kaç kilo acaba 1 2 hafta önde olması yada geride olması sorun değil protein ağırlıklı beslenin toparlanacaktır
sevilaydurgut Emin olmak için perinatoloğa yönlendirdi , aklımda soru işareti kalmasın diye gidicem. Umarım boşuna kuruntu yaptırtmıştır bana
sevilaydurgut Tortilla karın çapı haftasına göre küçükmüş ama diğer şeyleri normalmiş ayak boyu baş çevresi falan onlar normalmiş
sudee13 Ya eskiden annelerimiz hiç hamilelikte böyle şeyleri yaşamazken bizler ne kadar kafamıza takıyoruz keşke o çağda evlenip doğum yapsaymışım diyorum. Artık herşey kafaya takmaktan araştırmaktan o kadar çok yoruldum ki sizlerde öyle misiniz