zulemaa Düşmeye başladıktan sonra ne kadar sürede doğurdunuz veya ne kadar süre sonra doğuyor bebek kızlar 37+1 iz
nurrce zulemaa bu karın düşmesi olayı koca karı inancımı gerçekmi acaba ya benim karnım düşmedi 39. Haftadayım 🙂↕️
mucizemmm46 zulemaa ya benimde yukarıdaydı sanki boş olmuş gibi elliyorum içi boş hafif geliyor bebek biraz aşağı kaymış gitmiş bir tık rahatladım gibi ama emin olamıyorum acaba kanala doğru indi mi diye ama bir tık boşalmış gibi de hemde🙄🤔37+5iz bakalım inşallah girmiştir girer de dogururummm😃😃😃😃
yenidenanne18 nurrce ya aslında karın düşmesi değil de bebek kanala girince biraz daha gerçekten aşağıda oluyor daha rahat nefes alıyodum ciğerlerime baskı azalmıştı😂 mesela hareketleri göbek deliğinin üstünde hissederken baya göbek deliğime inmişti
zulemaa nurrce benim ilk gebeliğimde dimdikti karnım kızım makat geliş diye suan bebeğim baş geliş karnım aşAğıya inmiş baya
pamuksekeer fikretbaciniz ay canım havin vardı burda ikizleri vardı onunda hesabı kapatıldı sonra o hesap senin miydi ikiz deyince aklıma o geldi 🙈
ikizannesiasl fikretbaciniz karın düşmen çok mu oldu benim sanki bugun üst kısmım boş gibi dokunuyorum içe giriyor ama görünürde karnım aşağıda değil daha 28+4 deyiz
nurrce songul3373 yani aslında merak ettiğim karın düşmemişsede doğum anında bebek kanala girip doğum gerçekleşirmi
seyda_diablanco nurrce benim hiç düşmedi hatta o geve bi kınaya katılmıştım herkes senin daha doğumuna var karnın dimdik düşmemiş falan demişlerdi bayağı moralim bozulmuştu gece 1 gibi eve geldim gece 5 de suyum gelmişti ve normal doğum yaptım 🥰
yesimbykaktas Benim ilk gebeliğimde de karnım aşağıdaydı oğlum 39+4 de normal doğum yaptım. Şuan 36 haftalık hamileyim bu da kız karnım yine aşağıda gören karnın aşağı inmiş deyip duruyor erkeğe benziyor erkek bu da kesin diyorlar diyorlar da diyorlar 🤭
zulemaa mucizemmm46 bende aynı sanki biraz karnımın üstü boşalmış gibi göbeğim yusyuvarlaktı suan aşağı kaydı biraz
yesimbykaktas Valla hiç kasmaya gerek yok geleceği zamanı onlar biliyor geleceği varsa geliyor gelmeyeceği varsada ne yapsan da gelmiyor 😅 Rabbim kolay sağlıklı doğumlar versin hepimize 🤲