Ceku256 Hacerak72 kuzum genelde kıvamı sümük gibi slime gibi yani rengi açık sarımsı olanda var turuncumsu olanda renksiz olanda. Benimkinde kan da vardı.
yenidenanne18 Hacerak72 bende de kan yoktu baya slime gibi sümüksü sarı bi seydi herkeste kanlı olmuyormuş ben de anlayamamıştım kanlı olur diye bekliyodum
sadecebirsoru Hacerak72 pembemsi kahverengimsi akıntı az miktarda peçeteye gelmişti benim ilk gebeliğimde
yenidenanne18 Hacerak72 ayy benim de geceden sancım oldu sabah nişan geldi 2 saat sonra doğum yaptim ama bazılarında daha geç olabiliyormuş canim sağlıkla gelsin inşallah 💐💖
_Ebrukaracan06_ Canım sümük gibi oluyor suyun geldiyse hiç nişana bakmıyorlsr benim suyum geldi nişanım gelmedi
umransag _Ebrukaracan06_ bende de iki haftadır sızıntı gibi su geliyor nişan falan yok ortada gelmeyecek belli gelmezse gelmesin onu mu bekleyeceğim artık yeter ya🤦🏻♀️
mamacitaaa Nişan çok mu geliyor azcık akıntı gibi mi, bazen akıntı gibi katı geliyor ama ben akıntı sanıyordum nişan olabilir mi
berivn_ Hacerak72 Hacerak72 yani bu bahsettiğiniz yeşil sümükümsü akıntı bende hamileliğim boyunca vardı hep yeşildi şuan 38+3 teyim şimdi iki gündür daha hafif beyazımsı ve daha sümüksü olmuş acaba bu nişan mı