MelekMuhammet Meraba kızlar 20+5 olduk çok sükür gecmiyo diye diye buralara kadar geldik😊 ama merak ettigim su bi kac gündür sol kasığım aşırı derecede agriyo oturup kalkarkende rahatsiz ediyo sizce sorun mu var yoksa nedendir yani yorumlarinizi bekliyorum
Sengulkrgz MelekMuhammet ah ah 19 haftadan sonra bende de basladi bicak saplaniyormus gibi tabir ettiginiz gibi oturup kalkarken ve benimkide solda...Cumartesi doktora gidecegim insallah o saman ogrenecegim net fakat bir kac kisi baglar gevsedigi icin dedi...
Gebeyimm MelekMuhammet siyatik olabilir cnm doktoruna söyle egzersiZle düzeldi benim yatış pozisyonu falan veriyor senin çok erken başlamış bel fıtığı falan varmıydı normalde
Nurlela MelekMuhammet benimde 14. Hafta dünden beri sağ yan ve kasığa doğru şiddetli ağrım var canım baya hareket ettirmiyor beni
MelekMuhammet Anm peki ne demisdi sana doktor ben intde cocuk kafasini falan oraya dayadigi icin is falan diye okumustum
kubrasonmezzz 19+5 im genellikle yatarken sağa sola döndüğümde bıçak saplanır gibi hissediyorum çoğu kişide oluyormus ama gittiğinde sorarsın doktoruna içinde kalmasın 😊
MelekMuhammet kubrasonmezzz canim ben sağa sola çok fazla yatamıyorum zaten sırtüstü daha rahat hissediyorum
MelekMuhammet Gebeyimm yoktu Allaha sükür bel fitigi falan ama endiselendirmeye başladı benide bu durum bide ilk hamilelik tecrübesizlik olunca korku saliyo insana
MelekMuhammet Nurlela geçmiş olsun canım sanada bugün doktoruma sorup bilgilendiririm içimizi rahatlatırim hepimizin insAllah😊