kubrasjsjs Süreç nasıl ilerledi yada ilerleyecek daha kolay olur demiyor ama ne gibi yani başından geçen yada düşünceniz nedir konuşalım az kaldıı 😱😂🥹
byayla kubrasjsjs ilk doğumum çok güzel geçti 31. Haftadayım şu an inşallah bu da güzel geçer sağlıkla kucağımıza alırız
parildayanyildiz2 kubrasjsjs 4 gün önce doğum yaptım kesinlikle 2.doğum çok daha kolay ama kolay olması içinde birçok şey yaptım onların da etkisi büyük diye düşünüyorum
cemosssssum kubrasjsjs ben 2.doğumumu yaptım bugün ilkine göre o kadar kolaydı ki ayaklandım bile çoktan 🤣
ekim1 Bende 2. Doğumu yapacağım 33.haftadayım inşallah hepimizinki kolay geçer ilk doğum gibi zor olmaz ya
parildayanyildiz2 ekim1 son ayımda sürekli yürüyüş yaptım hareketsiz kalmadım hergün hurma yedim squat ve ördek yürüyüşü yaptım ama düzenli değil ve en son 39 haftada korunmasız ilişkiyle bebeğim bir anda gelmeye karar verdi
duru_vv Benimde ikinci gebelik ilkine göre daha rahat sadece karnım aşırı sertleşiyor Buda normalmiş 17+4 deyim planlı sezeryan düşünüyorum kimseye güvenmiyorum ona göre de herşeyimi hazırlamayı düşünüyorum 🤣🤣
_Ebrukaracan06_ Benimde 2. Doğum oldu 11.42 de normal doğum oldu çok zorlandım açıkcası bebişin kilosundan dolayı ilk kızımı 5 dk dogırdum oğlum 30 dk sürdü
Zeyyneep _Ebrukaracan06_ geçmiş olsun sağlıklı olsun inşallah. Doğumun her türlüsü zor malesef ama insan bi umut kolay olsun istiyor