mervemertnokta Gebeliğim, oğlumda da 7. Haftada başlayan 16. Haftada tamamen biten bulantı dönemi geçirmiştim. Şimdi 6. Haftada başladı 7. Haftaya girdim ama hayat çok zor. Lütfen ikinci hamilelikteki bulantının ilkinden daha az sürdüğünü söyleyen birileri çıksın. Oğlum 1. Sınıfa başlayacak ve ayağa kalkabilmek lazım 🤦♀️
eY7 mervemertnokta İlk gebeliğimde günlerce hastanede yattım hiçbir ilaç fayda etmedi artık istifra etmekten tuz ve su kalmamıştı vücutta🥴 Bu ikinci gebeliğim. Koku hassasiyeti ve açlığın verdiği bulantı dışında bir şikayetim yok. Bu zamanlarda da bi bulantı hapı içiyorum tak kesiyor. Rabbim cidden yüzüme baktı okul ev çocuk nasıl yapardım bilmiyorum. Umarım bu dönem çabucak geçer yada sadece bulantı ile kalırsın fayda eden bir ilaç olur…. çok iyi anlıyorum seni😖😖
bsr18_ mervemertnokta ilkinde 6da başladı 12de bitti. 2. Çocukta 6da başladı 16 dan sonra azalarak bitti üstelik cinsiyette farklı çocukların😀 geçiyor ama merak etme. Okula çocuğu götürürken çubuk kraker naneli sakızlaf gidip gelince eve kendimi zor attığımı bilirim. Yarım saat kusardım😪😪 bak şuan 28. Haftadayım ne çabuk geçmiş günler
Melimelike mervemertnokta Allah kolaylık versin bize 😭 Ben de aynıyım, ilk gebeliğimde 16 haftaya kadar sürmüştü. Şimdi daha erken başladı 7. Haftaya girdim ama son 10 gündür ne yaşıyorum Allah biliyor. Tez vakitte geçer inşallah kolaylaşsın diye dua ediyorum
mervemertnokta İlaç kullanıyorum ama o da biraz etki ediyor. İştah flan yok ama geçeceğini ümit etmek istiyorum. 1. Sınıfa başlangıç önemli çocuğumu götürmek gerekir beni yanında görmesi gerekir. İlaç ne kullandınoz bulantı için