pamukbebegim_ Merhaba kızlar 17+4 haftalık hamileyim saçlarım çok beyazladı kendimi iyi hissetmiyorum normalde koleston 3.0 koyu kahve kullanıyorum.Bu süreçte saç boyama işlerine girsem mi saçını boyayan vae mı 🥲 plisss yardım
sanli_hh pamukbebegim_ bitkisel boyalar ile 20. haftada hekimim izin vermişti boyamaya, diplerine dokundurmadan boyatabilirsiniz öyle sorun olmuyor
Suyusevmeyensusamuru pamukbebegim_ boyamıştım doktorum risk görmedi çoğu kişide boyatıyor doktorunuza danışın bir sorun görüceğini düşünmüyorum eminim ki her halinizle çok güzelsinizdir üzmeyin kendinizi 🫶🏼☺️
sibel3329 pamukbebegim_ 16. Haftada doktorum izin verdi. Kuaförde her zamanki boyalarla boyattım. 2 kere boyattım hamilelikte
pamukbebegim_ Suyusevmeyensusamuru ahhh😍 çok teşekkür ediyorum zorlu bir hamilelik geçiriyorum o yüzden psikolojik olarak iyi hissetmek istiyorum 🥲
sanli_hh pamukbebegim_ ben direkt kuaförde boyatmıştım dibine sürüp süremeyeceğimden emin olamadığımdan. O nedenle marka bilmiyorum 🥹
pamukbebegim_ sanli_hh bende mi öyle yapsam düz renk olduğu için kuaföre tonla para vermek istemiyorum 🥲🥲
sanli_hh pamukbebegim_ düz renk ve bitkisel boyamada çok fiyat almıyorlar. Ben mesela sarıdan kahveye dönmek zorunda kaldım😭😭😭İstanbulda yaşıyorum. 2.5 a hallettim