nicifi Korunuyorduk diye hamilelik aklımın ucundan bile geçmedi. Son regl 14 temmuz. 14 ağustos regl olmayinca regl söktürücü diye 7 gün soğan suyu içdim. Bugun doktora gittim 5haftalık hamileymişim ama daha kese boş. Soğan suyundan bi zarar olmuş olurmu
armut01 nicifi Bence Kadın Doğuma Danışın Çünkü En İyisini Onlar Bilir Bı Sorun Varsa Bişey Olmadan Çözülür En Azından
zhdecviii nicifi 5 haftalkta bebek gözükmez kese gözükür ama bebeğin gözükmesi için 6 7 haftalık olman lazım korkma bişey olmamıştır canım
harika3838 nicifi merhaba bir zararı olduğunu düşünmüyorum şayet bende gebe olduğumu bilmeden tarlusal içmiştim elhamdulillah bir sorun yaşamadık ☺️ inşallah sorunsuz ilerler gebeliğiniz🤲🏻🌸
mrcnz harika3838 Merhaba reglim 11 gün gecikti dün kan verdim betam 1.20 çıktı kanamam yok acaba soğan suyu içsem mi söktürmesi için
harika3838 mrcnz merhaba 11 gün gecikmeye rağmen sonuç negatifse bir sorun olmayacağını düşünüyorum şayet bende sürekli adet gecikmesi yaşayıp değişik şeyler yaparken buluyordum kendimi ama bu konularda net konuşmak doğru değil isterseniz bir doktorunuzla görüşün onun talimatları sizin için daha iyi olur ☺️🌸