sevimlipandahii loewebaby bence içme doktorum 14. Haftaya kadar öneriyorum dedi benim daha 1 ayın var ama bebeğim 3 aylık oldu icmicem sanırım Demir + takviye kullanmaya başladım bugün onlarda folik asit varmıs
e_kardelenn loewebaby canım bu doktora bağlı, ben 7.aydayım en başında multivitamin verdi içinde folik asitte olan hala kullanıyorum
nurbanucil loewebaby doktorunuza danışın bence, ben multivitamin şekilde olan bir folik asit kullandığım için kullanmaya devam ediyorum 32+2deyim
melek_demhat sevimlipandahii 13. Haftaya girdim son ilaçların pazartesi 14. Haftada kontrolüm var ferittin degerim gebelikten önce yüksekti tüm değerlerim yüksekti bazen kemiklerimin sızladığını hissediyorum . Değerlerim düşükken boylr olurdu ve aynı zamanda özelikle akşamları gaz ve şişkinlik çok fazla var demir ilacına da başladığımda kabızlıktan korkuyorum acaba doktor gazla ilgili soruna ilaç yazar mi
sevimlipandahii loewebaby Ya zaten folik asit bebek için bizim vitaminlerle pek alakası yok sanırım Ben nice nice folik asit takviye kullandım değerlerimi görsen şok olursun 😂 Sürünüyorum Onun içinde şimdi farklı takviye birde demir ilacı kullanicam istersen sağlık ocağında değerlerine baktır
loewebaby sevimlipandahii tamamdır çok teşekkür ediyorum, bu hafta kontrolüm var söylerim doktoruma çok sağ olun 🙏
e_kardelenn loewebaby c vitamini vermeyebilir, grip olunca bile ıhlamur öneriyorlar sadece, tüm vitaminlerin dahil olduğu bi multivitamin, ek olarak demir ilacı, d vitamini veriyorlar, krampların varsa magnezyum da veriyorlar