birkizbiranne Kızım 10 ay 26 günlük fakat dişleri çıkmadı doktora sordum altta tomurcuklanmış çıkacak dedi 13 aya kadar da çıkmasa tahlillerini slıcaz dedi aranızda benim gibi olan var mı acaba ya ?🫠
fikretbaciniz birkizbiranne bemde 10 aylık götürdüm yoktu 11 aylıktı nerdeyse 12 aylık oldu o zaman patladı dişi
aslan030128 birkizbiranne benim iki çocuğumda bir yaşından sonra çıkardı doktora götürdüm sıkıntı yok geç çıksa daha iyi dedi
_gecekusu birkizbiranne kızım 11 aylıkken patlattı geç çıkarmak iyi diyorlar 😂 sonra hep peş peşe çıktı
tortillam_ birkizbiranne Daha zamanı var bence. Benim kız zamanında 8. Ayında 2 tane çıkardı. 4 ay çıkmadı. 1 yaşından sonra pat pat bütün dişleri geldi
fikretbaciniz birkizbiranne 2 tane patladı sonra 1.5 yaşına kadar tüm dişleri üst üste çıktı 2 yaşında çoğu dişi var
birkizbiranne mihra2021su ben mama veriyordum doktor da bana zaten mamanın içinde d vitaminini fln var dedi önceleri veriyordum am sonra böyle söyleyince vermedim
Tortilla birkizbiranne bosver gec cıkması daha iyi kızım 5 aylık cıkardj 11 aylıkken curumeye basladı anne sütü alırken hemde
esmaaa66 birkizbiranne acele etme her bebek farklidir 6 ayliikken cikanda var 1 yasinda cikanda var kontrole goturmekle iyi yapmissn
birkizbiranne esmaaa66 insan stres oluyor çevredekiler de daha çıkarmadı mu gibisinden konuştukları için insan stres oluyor
deletedmom0913 birkizbiranne benim kızımda baya geç çıkarmıştı dişlerini hatta alt 2 üst 2 toplam 4 dişi aynı anda patlamıştı 😄 sizinde öyle olur belki
Siibeloz birkizbiranne benim kızımın ilk dişi 15 aylık falandı çıktığında sonra ard arda çıktı herkesin söylenen zamanda çıkmıyor bu sorun değilmiş